Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OK, rozwiążmy tą zagadkę! Pytanie do mężczyzn: dlaczego znikacie?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego znikacie po paru randkach, dlaczego nawet jak mówicie, że jesteście zakochani, to też potraficie zniknąć, czemu się nie staracie o kobiety, na których wam zależy (podchwytliwe, bo sama nie jestem pewna, czy takie sytuacje faktycznie mają miejsce), co myślicie o kobietach, które pierwsze się do was odzywają (ale są wyluzowane, nie mówię o bardzo napraszających się tudzież wyznających dozgonną miłość po tygodniu)?

Gość gość
bo są tchórzami

Gość gość
Ja lubie dziewczyny, ale nie wiem czy można zagadywac np w kejewski albo magdonald

Jest wiele wariantów, to maglowane było już miliony razy: 1. Znudziłaś mu się 2. Ma na Ciebie wyj****e 3. Jest tchórzem 4. Coś mu się odwidziało 5. Kiepsko się roochałaś 6. Czymś go do siebie zraziłaś Zapamiętajcie to kwoki, bo ja takich facetów też już niestety musiałam przerabiać. Elo 🖐️

Gość gość
No pewnie, tylko ja pytam, bo ciekawi mnie najczęstszy powód :) chyba każdej kobiecie to się przytrafiło..

Gość gość
po prostu nie stykło większej filozofii w tym nie ma. Nie ma chemii i fajerwerków to odchodzi.

Gość gość
wiem, że będąc nastolatką sama zadawałam takie głupie pytania...dziś mnie to śmieszy. Facet sobie poszedł , znikł , bo mu się odwidziało ...i dobrze jeśli to zrobił po tygodniu a nie po latach .Nie ma co sie nad tym zastanawiać tylko szukać szczęścia gdzie indziej

Gość gość
bo znalazł ładniejszą i chętniejszą na roochańsko

Gość gość
a jak są i i tak odchodzi? :D

Gość gość
małpiszon,mimo że ma dopiero 17 lat dobrze prawi:) Niestety taka prawda,faceci są prości jak budowa cepa, powodem jest jeden z podpunktów pokazanych przez małpiszonkę, ale dziewczyny miejcie na to wyp**************e same sie ceńcie,nie uzalezniajcie swojej wartości od widzimisie jakiegoś cymbała

Gość gość
Dla was każdy jest cymbałem, który was zostawia. To kim wy w takim razie jesteście, że nawet cymbał wolał pójść do innej. Wychodzą z was takie rzeczy, które są nie do przyjęcia i koniec.

Gość gość
Nie przesadzajmy, że nie do przyjęcia, po prostu nie każdy jest dla każdego, poza tym jakim cudem po 2 miłych randkach moze być tak źle? Zwróć uwagę, że nie wyzywam nikogo od cymbałów, tylko pytam o przyczyny.

Gość gość
Fajnie wiedzieć, ze kobiecie też zależy :) jeżeli tego nie widać.. odchodzimy...