Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla mnie też pies będzie ważniejszy od was

Polecane posty

Gość gość

Ludzie kłamią, oszukują, wbijaja nóż w plecy. Pies wiecznie wierny, kocha Cię a gdy go porzucisz na stacji czeka wiernie aż wrócisz. Wiadomo moje dziecko będzie naj naj najważniejsze. Ale na pewno nie postawie na pierwszym miejscu człowieka do którego nie mam uczuć wyższych przed psem. Nie porownujcie psa do krowy czy świni, bo one by wiernie na was nie czekały :-) Sorry, ale pies ma większe serce od was. Nie rani, pociesza. Wy tutaj jako matki obrazacie, to matki niektóre sa w stanie zabić swoje dziecko. Ludzie to bestie i dlaczego mialabym je stawiać przed psem, który gotowy byłby oddać życie w obronie mojej czy mojego dziecka? !

Gość gość
NO PSY SĄ CUDOWNE , AŻ ŻAL JAKICH CZASAMI MAJĄ WŁAŚCICIELI /

Gość gość
Ale o co Tobie chodzi? Chcesz wszem i wobec udowodnić, jakim to jesteś dobrym człowiekiem, czy czekasz na jakąś pyskówkę? Rób tak, jak uważasz że powinnaś.

Gość gość
"gdyby zwierze zabiło z premedytacją byłby to odruch ludzki"

Gość gość
Nie oczekuje niczego. Ani poparcia jakim dobrym człowiekiem jestem! Jak czytam kom.ze to tylko kot albo pies :-( okropne. Ludzie są bez uczuć.

Gość gość
a kupilas psu prezent na swieta?

Gość gość
Ja też kocham zwierzęta, ale nie rozumiem takiego zachwytu nad tą cechą psów. Kochają właściciela niezależnie od tego jakim nie byłby ch*em i kretynem - to jest takie fajne? W Tym psy są lepsze od ludzi? Sory, ale dla mnie takie myślenie to pójście na straszną łatwiznę. Ludzie są gorsi od zwierząt bo trzeba się postarać, żeby Cię lubili.

Gość gość
"Nie porownujcie psa do krowy czy świni, bo one by wiernie na was nie czekały" Oglądałam program naukowy w którym udowodniono że świnia jest inteligentniejsza niż pies. Może świnia czekałaby na człowieka na stacji tylko nikt nie daje takiej szansy by sie przywiązać do człowieka, kazdy ją wcześniej na obiad przygotuje niż do tego dojdzie

Gość gość
autorko to dla mnie szczur czy robak jest wazniejszy od ciebie.

Gość gość
Ale nie dziwota że pies cie lubi skoro dostaje od ciebie codziennie jedzenie. Gdybyś ty mnie codziennie żywiła to też bym cię lubiła :)

Gość gość
10.08. I masz do tego prawo- nie jestem autorka. Ja tez Kocham moje psy i ja im robie prezenty pod choinkę, zawsze dostają kolorowy oplatek dla zwierząt i przysmaki:-). I tez sa dla mnie wazniejsze niz nie jeden człowiek. Myslcie co chcecie:-)

Gość gość
Pomoglam koleżance i tak codziennie ja ,, karmilam" . Potem stanęła na nogi. I gdzie ta koleżanka? W dupie. Szkoda mojego czasu było. Więc różnica między psem a człowiekiem w karmieniu jest taka ze pies bedzie zawsze wsparciem. Moja babcia miala psa. Pies po jej śmierci zdechł w miejscu gdzie chodzili najczęściej na spacer i siadali na lawce :-( nic nie chciał jeść , uciekał w to miejsce. Bezwarunkowa miłość.

Gość gość
Pomoglam koleżance i tak codziennie ja ,, karmilam" . Potem stanęła na nogi. I gdzie ta koleżanka? W dupie. Szkoda mojego czasu było. Więc różnica między psem a człowiekiem w karmieniu jest taka ze pies bedzie zawsze wsparciem. Moja babcia miala psa. Pies po jej śmierci zdechł w miejscu gdzie chodzili najczęściej na spacer i siadali na lawce :-( nic nie chciał jeść , uciekał w to miejsce. Bezwarunkowa miłość.

Gość gość
Dla mnie mój pies także jest ważniejszy od wielu ludzi z mojego otoczenia. Jest członkiem rodziny i tak go traktuję. Tylko ludzie którzy nigdy nie mieli psa, albo mieli ale właściwei sami nie wiedzieli po co mogą mówić takie okropieństwa.

Gość gość
Jesteście małymi , smutnymi, rozgoroczonymi ludzikami. Nie ma nic piękniejszego , lepszego nad istotę ludzką . Świry:o

Gość gość
W pelni popieram taka postawe,my tez nasze psy kochalismy jak dzieci,takie p*****ly to moze napisac tylko ktos kto nigdy nie mial psa i nie potrafi kochac zwierzat.

Gość gość
Ja też kocham zwierzęta, ale nie rozumiem takiego zachwytu nad tą cechą psów. Kochają właściciela niezależnie od tego jakim nie byłby ch*em i kretynem - to jest takie fajne? W Tym psy są lepsze od ludzi? Sory, ale dla mnie takie myślenie to pójście na straszną łatwiznę. Ludzie są gorsi od zwierząt bo trzeba się postarać, żeby Cię lubili. xxx a jestes pewna, że ty na taka łatwiznę nie idziesz? podajesz ten sam argument, gdy mówiwsz, ze dziecko kochasz bardziej od meżą, bo je będziesz kochać zawsze, bo twoje, i z wzajemnością dziecko będzie kochało zawsze, a facet niekoniecznie; to jest naczelny argument tych, co kochają dziecko bardziej tak samo kochanie dziecka najbardziej i bardziej od meża jest łatwizną jak i kochanie psa mocniej niz człowieka, ale tobie tylko to drugie przeszkadza, prawda?

Gość gość
Ale nie dziwota że pies cie lubi skoro dostaje od ciebie codziennie jedzenie. Gdybyś ty mnie codziennie żywiła to też bym cię lubiła xxx cała istota miłości dziecka do matki? Też sobie wmawiacie, że was niemowlę kocha, niemowlę jest na to za t ępe, myśli brzuchem i instynktem, która pcha mu dziób ku cycowi. Dlatego was te dzieci rzekomo kochają. miłość świadoma przychodzi z wiekiem, na początku zarówno u dziecka jak i matki jest czysty instynkt i tylko to.

Gość gość
No i dobrze, tylko pamiętaj, że jak ci dziecko albo współmałżonek zachoruje na raka to o pomoc zwróć się do psa, a nie do ludzi, którymi tak gardzisz :O

Gość gość
jak jej dziecko zachoruje na raka, to z męża wyjmie organy i da dziecku, jesli mąz zachoruje na raka, to pomysli, że lepiej tak niż jakby dziecko miało być chore i najwiecej powinien, owszem, skorzytsać pies na tym burdelu zeżarłszy zwłoki całej rodziny

Gość gość
Chuje bez serca