Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

makijaż

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny dlaczego sporo kobiet robi tak, że depiluje całkiem brwi a potem kredką malują sobie takie chamskie kreski, że szok. Nie rozumiem tego wcale, jest taka moda czy co?

Gość gość
To jest dobre pytanie. Lepsze są mało Widoczne, ale naturalne brwi niż krzywa czarna krecha imitujaca brew.

Gość gość
A która to depiluje, bo nie widzialam, znam i widuje jedynie te, ktore zamiast henny maja makijaz permanentny.

Gość gość
Myślałam, że ta moda się skończyła? Ja podkreślam brwi kredką w ich naturalnym kolorze, ale reguluję je tak, by miały naturalną grubość i ładny kształt.

Gość gość
Makijaż permanentny to co innego, ja pisze o takich co nie mają swoich brwi ( skoro nie mają to depilują/wyrywają, skrajne przypadki to choroba, ale nie o takich mowa) a rysują sobie kredką!? Nigdy tego nie pojmę

Gość gość
Też tego nie rozumiem. Choć sama mam raczej mizerne, to nigdy nie reguluję ich sama żeby bardziej nie zepsuć. Mam jakie mam. Ale przyciemniam je trochę i nadaję kształtu cieniem do brwi. Mam nadzieję że nikt nie patrzy się na mnie jak na wariata :D

Gość gość
moim zdaniem taki makijaz wyglada bardzo fajnie, sama go nieraz stosuje, a poza tym nad permanentnym mysle, akurat we Wrocławiu jest perfect glamour, taki osrodek permanentnego (duzo kursow itd) glownie mysle o makiajzu ust bo nienawidze ich malowac a z natury mam bardzo blade

Gość gość
permanentny.com/szkolenia_kurs_makijazu_permanentnego/ - Polecam wam to studio.

Gość koreket
ja się nie zdecyduje na makijaż permanentny, podoba mi się za to nude strasznie. wygląda bardzo naturalnie. Taki ak na blogu douglasa. :D

Gość gość
Też nie mogę tego zrozumieć, sama mam bardzo rzadkie brwi i bardzo nad tym ubolewam. W życiu bym sobie czegoś takiego nie zrobiła to wygląda strasznie nienaturalnie. Kiedyś dorysowywałam je sobie kredką, jednak ostatnio mam bardzo mało czasu, dlatego zdecydowałam się na makijaż permanentny, bałam się, że właśnie nie będzie wyglądał naturalnie, ale jednak Biotekpolska.pl udało się! Wygląda rewelacyjnie, a ja już nie muszę się codziennie rano namachać kredką żeby mieć rzęsy ;)

Gość Gosia75
Takie czasy, nie kazdy potrafi sie malowac :D Ja jestem małym leniem i przyznam, ze zdolnosci manualnych nie mam w ogole wiec wyobrazcie sobie jak malowalam swoje brwi :D Mama w koncu zaciagnela mnie do madame art w Poznaniu. Mam makijaz permanentny i jestem bardzo zadowolona z pracy pani Hani. Nie mecze sie z malowaniem tylko mam naturalnie pieknie wygladajace brwi :)