Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka i jej relacja z facetem. jak jej pomóc?

Polecane posty

Gość gość

Opowiem o mojej b. dobrej koleżance. Dziewczyna jest naprawdę świetna: mądra, sympatyczna, dobra, pomocna. Od jakiegoś czasu ma faceta, który jest naprawdę bardzo w porządku. Problem leży w tym, że ona daje dużo od siebie, ale mimo wszystko ma jakieś opory i uważa, że na niego nie zasługuję. Przykład: facet miał ostatnio problemy zdrowotne, przez jakiś czas był w szpitalu. Ona na ten czas przeprowadziła się do niego, codziennie jeździła, wspierała etc. Zrezygnowała nawet z jednego kontraktu, aby być przy nim. Kiedy wyszedł z tego szpitala i doszedł do siebie, stwierdziła, że już wraca, bo nie będzie siedzieć mu na głowie. Podobnie sprawa się ma z byłą dziewczyną tego kolesia, która cały czas chce do niego wrócić. Moja koleżanka uważa, że nie powinien zrywać z nią kontaktu, bo przecież zawsze może zmienić zdanie i chcieć do niej wrócić. W ogóle ona wszystko by dla niego zrobiła, a niczego nie chce w zamian. nie uważacie, że to dziwne? I to nie jest tak, że chłopak daje jej powody - on jest dla niej wspaniały, więc tym bardziej nie rozumiem jej zachowania. jak jej pomóc?

Gość gość
pomóżcie mi, bo naprawdę nie wiem, jak pomóc tej dziewczynie..

Gość gość
ale w czym tu pomagac nie widze problemu

Gość gość
że tak się boi i nie czuje się pewnie. w ogóle mam wrażenie, że chciałaby dawać tylko od siebie, a samej nic nie brać.

Gość gość
skoro taki fajny to odbij :)