Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy ogrzewają duży dom wyłącznie drewnem opałowym?

Polecane posty

Gość gość

Czyż to nie głupota? Przecież to daje mało ciepła więc drogo wychodzi

Gość gość
A nie pomyślałeś, że mogą mieć własny las i drewno za darmo? :O poza tym jeśli kupują tzn. że ich na to stać, więc co cię to obchodzi

Gość gość
A duży to ile m2? Ja swój ogrzewam tylko drewnem i mam ciepło.

Gość gość
Nie ważne jak duży. Jeśli to nie wiejska chałupinka to jest to strata kasy

Gość gość
Wiesz? Uni sie niebyj , uj z blendami . Nieniec precz pal czym chcesz . Buj sie niemca i zyda. Jak polka jestes toal weglem i drewnem . Niemiec ma g***o do naszych srotkow opalowych . Tak k samo jak zyd amerykanski, ech demokraci gupie macie tyle dobra i pytacie zachodu czu mozecie kozystac . Jak takiolski gupek moze mie ortografi :-) a be cezar. Wu wyksztalciuchy westa sie za ten kraj a nie z zaccodu plujecie zydowskieemie:-) zyd wie ze ten kraj , rusek tez ,mlekiem i miodem. A te wyksztacone gupki mie ortografi:-) ja p*****le :-) n rany tych co nie o aka demokrcje i takich wyksTalconych bez hihi pies waz******* miodek tez:-) usmiech? ..

Gość gość
Moi rodzice palą głównie drewnem- bo mają często gęsto za darmo albo za swoją pracę. Tata nieraz karczował u kogoś drzewa owocowe w zamian za drewno właśnie, kiedyś miał drewno z całej takiej starej, wiejskiej szopy w zamian za rozbiórkę.

Gość gość
jesli ma sie czas i cierpliwosc to mozna nawet gazetamis ie ogrzac

Gość gość
a ch... mnie obchodzi czym palą, byle nie zanieczyszczało za bardzo środowiska. Naprawdę nie masz co robić w życiu tylko ludziom do komina zaglądać. Jak się nudzisz to się rozbierz i pilnuj ciuchów