Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet broni sie przed PIESZCZOTĄ U S T A M I ,dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Mój pan/32lata/nie chce absolutnie zebym.pieściła mu członka ustami.On mi robi minetki .Twierdzi że on może a ja nie.Ze nigdy mi na to nie pozwoli,że nie mógł by mnie potem całować.Czy z nim jest wszystko w porządku?Przecież mezczyzni to uwielbiają.On twierdzi,ze to mi ma być dobrze a nie jemu.I tak sie kończy rozmowa.Jak z tym jest u was ,napiszcie.

Gość gość
U mnie odwrotnie :-(

trafil ci sie prawdziwy diament :) choc chyba facet moze miec zapedy na uleglego, pytanie czy tobie to odpowiada :)

Gość gość
Ciesz sie ze ci sie taki trafił.:D

Gość gość
A kto ci powiedział że faceci to uwielbiają? Bo na tym forum tak piszą, czy na p****lu widziałaś? Owszem to jest przyjemne, ale d**y nie urywa, są przyjemniejsze rzeczy, a do tego jeszcze większość kobiet robi to bardzo nieudolnie.

@gość wczoraj Mam rade dla Ciebie przed nastepnym seksem zapoponuj mu ogladniecie wspolnie jakiegos estycznego poronolka wlasnie z taka akcja ze kobieta robi oral mezczyznie z polknieciem jego nektaru i on jest zachwycony. Pozniej umow sie ze swoim facetem ze zrobice to tylko raz jak mu sie nie bedzie podobalo to zrezygnujecie z tego do czasu zdiagnozowania skad ta blokada psychiczna u niego przez seksuologa to nie jest normalne Faceci uwielbiaja oral z polknieciem nektaru albo przynajmniej jest dla nich neutralny stymulacja jak kazda. Bo czym pod wzgledem doznan czysto fizycznyhc rozni sie oral od zwyklego stosunku Twoj maz na pewno jako mlody chlopak sie masturbowal reka wiec usta kobiety na pewno nie daja gorszej stymulacji. Powiedz mu tez ze to Twoja wielka fantazja erotyczna ktora strasznie cie podnieca ze moglabys robic mu orala i polknac jego nektar do ostaniej kropli i wlasnie tak zrob. Jak nadal nie bedzie chetny to zaproponuj wizyte u seksuologa zeby zdiagnowal skad ta blokada psychiczna nawet jak srednio go to podnieca powinien jeli ciebie to kreci pozwolic cie na to motywowany tym ze ciebie to podnieca Powinien pozwolic ci na to jesli Ciebie to podnieca na pewno sama stymulacja fizyczna bedzie przyjemna dla niego opory to blokada psychoficzna moze uda sie to przelamc na szybko tym p****lem i pierwszy raem. Jesli nie nieporadzicie sobie sami potrzebna jest pomoc seksuologa

Gość gość
... " trafil ci sie prawdziwy diament " o kurw*a mac co to za imbecylna idiotka pisze.... pewnie taka ktora gasi swiatlo i pod koldra da raz na miesiac a pozniej sie dziwic ze wpis... "o jejku, zdradzil mnie, przeciez bylam idealna, eksplodowalismy w lozku, bylam dziką kotką - ścierka , hej!" proste pewnie jezdzi na k***y i na fiucie ma jakis syf i nei chce jej dac jakies opryszczki na pape, to tlumaczy jak we gumie ja posuwa

Gość gość
zreszta mam kumpla, jest z laska juz pare lat. Ich seks i zblizenie to tylko guma na penisa i jechane. Ona nie ma prawa mu zrobic loda, ma zabronione, nie ma prawa chwycic go bez gumy!! rozumiecie to!! A oan taka su*ka, sztuczne cycki, sliczna, ja bym jej wylizal wszystko i dal bym do wylizania.... ale dlaczego, keidys na k*****h dostal jakies syfa i nie chce jej zarazic, tez to seks tylko guma...

Gość gość
Ale ci sie okaz trafił.):

Gość gość
moze ma jakas blokade, pogadaj z nim, powiedz ze jestes ciekawa dlaczego tego nie chce a nie medzisz na kafeterii skad mamy wiedziec co o ma w glowie? ale sczerze, serio 1 co pomyslalam, to wlasnie to, ze ma/mial jakas opryszczke i sie boi, ze Cie zarazi

Gość gość
on po prostu naczytał się bzdur pewnie też kafeterii :-)nasłuchał osłów kolegów itd. którzy z pogardą określają pewne rzeczy ,i uważa że niektóre części ciała są brudne" inne czyste,że kobiecie nie przystoi że to d****arskie,itd świat zaraża swoim brudem zresztą się nie dziwię ,a rzeczywistość jest taka dla wolnych w umyśle że kocha się całe ciało

Gość gość
Ty ginekolog ale muł,trafił sie jej porządny,taki to 1 na milion a ty ze tej,ojej:-(

Gość gość
Dziwak jakiś czy cooooooi?

Gość gość
Upij go i wtedy z zaskoczenia działaj,nie będzie sie bronił:P

Gość gość
widocznie źle to robisz

Gość gość
Złapał jakiejś świństwo na d******ach.Badz cierpliwa

Gość gość 777
To rzeczywiście coś z nim nie tak. Co prawda ja lubię jak partnerka robi mi loda lecz nie akceptuje finiszowania w usta kobiecie. Minetę też uwielbiam robic lecz cipka musi byc wygolona.

Gość gość
niektorych to zwyczajnie nie kreci. są tacy, np ja. a lizanie o***tu to juz jak dla mnie nic tylko dorzygac. nie mowiac o tym, ze roznosi sie bakterie tam, gdzie w ogole nie powinny sie znalezc. ustne naleza sie w ustach, o******cze w odbycie, nie na odwrót. a potem zdziwienie ze wiara ni z tego ni z owego odjezdza na sepse, albo dostaja raka gardła od HPV. lekarze ostatnio alarmują ze juz zrobiła się plaga nowotworów głowy i szyi (glownie gardła), i jasno wskazują GŁOWNĄ przyczynę, która jest... chyba wiadomo co... poza tym opcja ze zlapaniem czegos tez mozliwa, moze po prostu obejrzyj go kiedys przy swietle co on tam niby ma?

Gość gość
Nie wie burak co traci.:P:P:P

Gość gość
Ale święty łe:-(

Gość gość
Zrob mi laske,zapraszam:P