Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras przeszla ciaze bez zadnych problemow?

Polecane posty

Gość gość
Nie wyzywam kobiet w NAPRAWDĘ zagrożonej ciazy tepaku! Tylko niewielki procent ma prawdziwe problemy a ile to takich, którym nic nie dolega, ale każą nosić się na rękach i jecza i płaczą, gdy dostaną zadyszki?

Gość gość
Ja mialam mdlosci praktycznie przez cala ciaze i w 3 trymestrze okropna zgage i bol kosci miednicy. Ale problemow z ciaza nie mialam zadnych, wszystkie wyniki w normie, poza tym tylko brzuch mialam wielki a tak to nawet nie przytylam na ciele. Pracowalam do 36 tg. W 38 urodzilam. Ciazy milo nie wspominam bo meczyly mnie te mdlosci, plus zgaga potem, bol kosci i jeszcze zatwardzenia. Ale ciaza sie cieszylam mimo wszystko, nie mialam zadnych negatywnych mysli i czekalam do rozwiazania calkiem spokojnie

Gość gość
I jak tam Wasze zdrowka?

Gość gość
znowu temat o ciazy!!!! a wychowc tylko te dzieci potraficie na komunistyczne niewolnistwo tak jak i wy!!! 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Ja tez mialam super ciaze. Pracowalam do ostatniego dnia przed porodem. Przez pierwsze 10 tyg, nudnosci i sennosc, bole glowy (typowe objawy), pod koniec skurcze w stopach i uczucie ciezkosci ale przeciez tego bylo sie spodziewac bo jednak bylam w ciazy i przytylam te 14kg. Biegalam 3-5 km do 5 miesiaca, pozniej chodzilam i jezdzilam na rowerze. Ostatnie dwa tygonie ciazy (urodzilam 7 dni po terminie), testowalam swoje wlasne limity sprawnosciowe bo chcialam zeby maly juz wyszedl. Zaliczylam duzo wyjazdow sluzbowych do innchy kraji w tym lot do Seulu w 7 miesiacu. Teraz jestem w 11 tyg ciazy i jak do tej pory zero objawow oprocz sennosci i bolu piersi. Ciaza to nie choroba. Najgorzej miec za duzo wolnego czasu bo wtedy sie zaczyna narzekac.

Gość gość
Ja jak narezie do5ego jedno przeziebienie i raz duomox na zapalenie gardla i zatok.

Gość gość
Pierwszą ciążę przeszłam z problemami, ale zakończyła się szczęśliwie - zdrowe dziecko. Druga była bez problemów, czułam się bardzo dobrze mogłam być aktywna do końca, ale za to dziecko urodziło się ciężko chore i musiało walczyć o życie