Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe Prawo Straznik Miejski ma prwo wejść do mieszkania, domu i sprawdzić

Polecane posty

Gość gość

czym mieszkający tam ludzie palą w piecu hahahaha , jeśli sie nie wpuści takiego funkcjonariusza grozi kara nawet do 3 lat więzienia hahahaha :D 🖐️

Gość gość
I słusznie bo ludzie trują wszystkich dookoła spalając np plastikowe butelki i inne śmieci.Skoro nie ma innego wyjścia to trzeba robić takie "naloty" chociaż uważam, że to powinna robić policja, np dzielnicowy.

Gość gość
może własnie lepiej gdyby policja to robiła bo straznik nie ma szacunku wśród społeczeństwa

Gość gość
Tylko, że juz teraz policji brakuje na drogach, na interwencje czeka się czasem godzinę itp.Jak się jeszcze zajmą piecami to przestaną się zajmowac np ważnymi sprawami.Straż Miejska to poroniony pomysł w tej formie ale jak na razie nie ma innego, niestety...Straż Miejska powinna się zajmowac porządkiem, niewywożonymi śmieciami, pijanymi ćwokami, zajmowaniem pasa ruchu bez zezwolenia, nieposprzątanymi podwórkami itp, itd i np wtedy paleniem w piecach a nie sprawami którymi powinna zajmowac się policja np ruchem drogowym.pomieszanie z poplątaniem ale to u nas w Polsce całkiem normalne...:O

Gość gość
co do rzeczy spalanych w piecach zgadzam się ale żeby jakiś śmundak miał prawo nachodzić mnie w domu?! co za po...ny przepis! piero...na demokracja syf ! chamstwo! i g...no nie wolność jawne niewolnictwo pod każdym względem !

Gość gość
współczuje ludziom palącym w piecu, ja na szczęście mieszkam w bloku z centralnym ogrzewaniem miejskim więc mam ten problem z glowy nie wyobrażam sobie że straż miejska włazi mi do domu i sprawdza piec, gdzie składuje opał itp ,sporządza notatkę, makabra

Gość gość
i bardzo dobrze, wreszcie patole przestaną palić syfem!

Gość gość
czasami jak sie przechodzi ulicą to czuć wstretne rzeczy jakimi ludzie palą , jakieś cząstki opon pocięte, plastiki , stare buty itp to wszystko jest rakotwórcze