Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam ochotę na seks w 7 miesiącu ciąży. Co teraz?

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię się rozpalić choćbym chciała, mąż próbuje, ja próbuje, ale fakt jest taki, że to przez psychikę chyba. Nie mam już erotycznych myśli, zachcianek, czuję się jak wielki aseksualny wieloryb. W dodatku często jak zaczyna mnie mąż dotykać to dziecko w brzuchu zaczyna się mocno ruszać i jak tak je czuję to tym bardziej erotyczny nastrój ucieka w siną dal... Kocham dzidziusia i cieszę się z macierzyństwa, po prostu przestałam się czuć atrakcyjnie, zamiast o seksie częściej myślę o porodzie, bólu, moim wyglądzie... Wcześniej robiliśmy to codziennie, czasem nawet i dwa razy dziennie, na pewno mąż będzie zawiedziony jak zacznę mu zbyt często odmawiać :( Mi też jest smutno, ale jakoś nie mogę teraz inaczej :(

Gość gość
Ja też czuję się jak aseksualny wieloryb, ciężko i nieatrakcyjnie. Ale w przeciwieństwie do Ciebie, libido mam chyba na poziomie 17-letniego chłopca:) Ciągle mi tylko jedno w głowie. Za to mój partner, dobry człowiek i już mogę powiedzieć, dobry ojciec, zakochany w Maleństwie i zatroskany o Niego bardzo, nie sprawia wrażenia zainteresowanego mną w sensie seksualnym. Tak że widzisz, i tak źle, i tak niedobrze...