Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

die Schlumpfe

2014 rok był straszny! Oto podsumowanie

Polecane posty

Pkt 1 W sylwestra była ostatni raz w pracy (zostałam zwolniona) Pkt 2 Miałam głęboką depresję Pkt 3 Pracowałam w kolejnej firmie ochroniarskiej, odeszłam stamtąd, by pracować przy maszynach hot spot 77777, Pkt 4 Pracuje w kolejnej firmie ochroniarskiej (to jedyny sukces) Oprócz tego robiłam tym na których byłam wściekła głuche telefony, podawałam ich numer w internecie, zamówiłam pizze na ich adresy.

Gość gość
bardzo dobry rok , poprzez to , że kolejny raz zwyciężyła moja ukochana Platforma Obywatelska! Polacy zostali mistrzami. ciekawy był to rok bo sporo znanych i sławnych osób kopyrtneło , przez co było co w tv oglądać. było ciekawie. oby 2015 też taki był.

Gość gość
ale pieprzycie! rzygać się chce!

I jeszcze ta platforma obywatelskiej, czy wiecie, że przez to, że założyłam strony na fejsie (koncie fikcyjnym) Ewa Kopacz oszustka i złodziejka, Julia Pitera okrada Polskę zostałam zablokowana.

Gość
dlaczego piszesz o sobie w żeńskiej formie? :O

Gość
Tylko nie pisz że jesteś kobietą bo wszyscy wiemy że tak nie jest

Gość
Od kiedy wiesz/czujesz że jesteś transseksualny?

Gość gość
A masz jakieś dowody że nie jest kobietą czy tylko to że przeczytałaś na tym forum że to jakiś stępień czarna małpo :D

Gość
to co pisze samo potwierdza to że ma problem z płcią...

Gość
kiedyś napisał(a) że lubi jakąś bajke (nie pamiętam jaką:() bo są bezpłciowi ...

Gość gość
nie zauważyłam :o czyli nie masz żadnych dowodów równie dobrze mogę napisać że ty też jesteś facetem

Gość gość
Moze kogoś skrzywdziłeś i jesteś za to karany.

Gość gość
Autorko serio pracowalas przy tych maszynach? Pytam bo chce zlozyc aplikacje. Mialas doswiadczenie czy bez niego Cie przyjeli? Duza byla konkurencja? Dobra placa?

A g****o. Wiesz jak wygląda praca przy tych maszynach siedzisz i pilnujesz. Zdarzają się budki owszem z telewizorem, kuchenką i toaletą ale jest dużo nawet bez toalety. Siedzisz i cierpisz w milczeniu, albo nikt nie przychodzi, albo przychodzą różne typy. Płaca rzekomo dobra 7 złotych na godzinę, problem tylko z odzyskaniem pieniędzy. Jest to praca na czarno, osób, które mają różne mafijne układy.

Gość gość
Naprawdę? W ogloszeniu jest napisane umowa o prace...ale pisac moga. I nie odzyskalas tej kasy? Na pewno masz jakis dowod na to, ze tam pracowalas...jakis swiadkow?

Kasę odzyskałam! Zdarzają się też chyba legalne maszyny...... a gdzie to ogłoszenie znalazłaś? gumtree? olxx? bo tam mogą różnie pisać, może na wszelki wypadek iść na to spotkanie i dowiedz się więcej bo mnie zastrzeliłaś.