Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt porządna i samotna

Polecane posty

Gość gość

mam wrażenie że to przez to nie moge nikogo znaleźć wartościowego, nie potrafię się k***ić, nie wiem gdzie szukać nie wiem co robić nie czuje się pewnie jako kobieta boje się odtrącenia bo kiedyś ktoś m nie odtrącił, jeśli są już zainteresowani to są zajęci więc kompletnie odpadają, najczęściej to żonaci, 1, 5 roku temu pewien mężczyzna wyznał mi miłość ale ja go nie kochałam nie było tej chemii z mojej strony zerwałam kontakt teraz żałuje wiem że nie mogła bym się przemóc do seksu z ta osobą, nie wiem nawet kogo mam szukać myślałam że znalazłam już kogoś ale okazuje się taki jak wszyscy Zgłoś

Gość gość
no to widzisz mogłaś dać szansę tamtemu, który cię chciał... ale jak ty szukasz brada pitta, bogatego, z domem i drogim samochodem, to życzę powodzenia. Mój facet nie jest atrakcyjny a dałam mu szansę i nie żałuję, bo jest dla mnie dobry, szanuje mnie, super przyjaciel, co z tego że nie wygląda jak brad pitt... ale jak ty szukasz przystojnego i wartościowego to życzę powodzenia 🖐️ radze obniżyć poprzeczkę i dorosnąć.

Gość gość
ja też miałam podobnie, byłam zbyt porządna, nie kur|wiłam się (dzisiaj to co innego, ale ja nie szukam już stałego partnera, bo w moim wieku uznałam, że to nie ma już sensu), ale również to nie tak, że oceniałam ludzi przez pryzmat fizyczności i czekałam na nie wiadomo jakiego księcia, bo naprawdę fizyczność nie gra dla mnie żadnej roli, liczy się wnętrze, osobowość i to, co facet sobą reprezentuje, czyli jakieś wartości, no i niestety takiego gościa w swoim życiu nigdy nie poznałam, ale jeśli chodzi o same wartości, nie obniżaj poprzeczki jak Ci doradza gość wyżej, bo to nie sztuka złapać byle kogo, wierz mi ;)

Gość gość
dla mnie liczy się tylko wygląd, resztę można doszlifować, ale jak urody nie ma nic się nie da robić z taką osobą, no chyba tylko esy pisać, a i to się odechciewa jak na myśl przychodzi wygląd właśnie :)

Gość gość
chyba mnie nie zrozumiałaś, nie pisałam o łapaniu byle kogo. Miałam na myśli to, że facet może być wartościowy, porządny ale np. będzie miał 5 cm mniej wzrostu i już autorka go skreśli bo za niski. Bo za gruby, bo ma duży nos, bo to, bo tamto, bo ona musi mieć brada pitta, bo inaczje nie czuje chemii i już żale na forum... Jak ty autorko skończysz 40tkę to do ciebie już ten żaden facet nie będzie czuł chemii i co wtedy zrobisz? :)

Gość gość
Mam ten sam problem. Powinienem isc na k***y. Ale nie moge :)

Gość gość
dla mnie liczy się tylko wygląd, resztę można doszlifować, ale jak urody nie ma nic się nie da robić z taką osobą, no chyba tylko esy pisać, a i to się odechciewa jak na myśl przychodzi wygląd właśnie x ale z ciebie pusta osoba :) przecież ty możesz jutro mieć wypadek jakiś i staniesz się zdeformowaną kaleką, na którą inni będą patrzeć z obrzydzeniem.. Zreszta i tak za 10-20 lat zbrzydniesz, zestarzejesz się i co wtedy? nie ocenij ludzi po wyglądzie bo to wróci do ciebie za ... iles tam lat, a może jutro?

Gość gość
To ma być z kimś do kogo nie czuje chemii? To się wie od razu, czy chce się z kimś być, czy nie.

Gość gość
dziewczyny ale on był starszy o 19 lat po prostu nie mogłam bym z nim iśc do łóżka, odpychał mnie fizycznie, nie chciał zakładać rodziny i z tego co wiem to już miał kobietę

Gość gość
ja tez jak bym nie mial chemi do kobiety ..no chyba zeby mnie wciongnela na sile? :)

Gość Daniel 24
Wy takie dziewczyny właśnie jesteście oceniacie chłopaka po zdjęciach jak coś nie tak to pa.

Gość gość
A co mnie to obchodzi ? . Najwyżej zostaniesz starą panną :-).

Gość gość
liczy się dzisiaj nie jutro, co mnie jutro, jak dzisiaj jeszcze jest :) poza tym jak człowiek ładnie wygląda to chce się przebywać w pobliżu takiej osoby, ciągnie do niej jakaś chemia magia, a jak nieładnie wygląda, albo wygląda brzydko, albo wgl jest paskudna, brzydka jak noc w szabat czarownic albo jeszcze gorzej, to nie chce się być przy takiej osobie, pokazywać z taką osobą to już wgl nie chce się, autorka ma rację lepiej poczekać na ładną osobę niż maltretować psyche, upośledzać zmysły przy osobie z lekka nieładnej lub brzydkiej, albo paskudnej mówiąc oględnie to już w ogóle nie chce się :)

Gość gość
Zbyt porządna i samotna x nie ma takich kobiet

Gość gość
lepiej zostać starą panną niż być z kimś na siłę, tylko po to żeby ludzie nie gadali

Gość piczka piczenka
Lepiej byc z kims, z kimkolwiek kto spełnia chocby nasze minimum nizbbyc samotnym . Charaktery mozna dotrzec, mozna sie dogadac, wyglad tez mozna zawsze jakos poprawic. Milosc mozna budowac na przyjazni. A nie ma nic gorszego niz samotnosc, dlugoletnia samotnosc.

Gość ladda
Hej... Jestem od pól roku sama. Nie umiem się przyzwyczaić, bardzo dużo myśli w głowie i aspektów samotności.

Gość carooolcia
porządne i samotne jasne ze sa, sama do nich należe, ale czasem mało gdzie się jest w.miejscach kogo można poznać, często się przejechałem dlatego nie ufam

Gość gość
Nie chcę byle kogo! Ma być conajmniej jak ORLANDO BLOOM. Na siłce ma ćwiczyć 50kg hantlami, bo gdyby ćwiczył lżejszymi byłoby mnie wstyd. Ma zarabiać minimum 10tys/mies. jeździć BMW, mieć własne mieszkanie, a nie na kredyt. I NIE MOŻE BYĆ STARSZY NIŻ 24 LATA BO ZE STARYMI SIĘ NIE UMAWIAM! Dlaczego wszyscy tacy są już zajęci?

Gość gość
Ewentualnie może być biednym, arabskim lub nigeryjskim uchodźcą, u takich dżentelmenów poziom kasy, czy wykształcenia nie gra roli.

Gość gość
spadaj podszywie

Gość gość
Chciałabym pracować w burdelu pakistańskiej armii. Dawałabym za darmo.

Gość gość
Chciałabym mieć dziesięć rąk, żeby ciągnąć za dziesięć penisów naraz

Gość gość
podszywy

Gość gość
Co to jest ta niby porządna? Nudna, nieimprezowa, sztywna? W łóżku kłoda? A, to spoko, takie omijam.

Gość gość
Porządna wg niej to brzydka, gruba okularnica, której nikt nie chce, więc udaje jej się zachować czystość.