Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najlepiej wykonać zabieg wazektomii?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i mam już dość chorobliwego strachu przed ciążą. Nigdy nie chcę mieć dzieci i tyle. Tylko, że ponoć w Polsce to można zrobić tylko mając 35 lat i jedno dziecko. Chyba, że się mylę to niech mnie ktoś oświeci. Najlepiej napiszcie poprostu gdzie warto ten zabieg wykonać.

Gość gość
a tyś baba czy dziad? :D

Gość gość
dziad, kobietom nie wolno.

Gość gość
To ja Cię biorę! jakbyś był kiedyś wolny :) sama chciałam poddać się sterylizacji (a mam 21 lat), ale to dopiero kiełkuje w mojej głowie. Co do zabiegu, podobno wazektomię można zrobić w PL, ale w Czechach podobno taniej i szybciej.

Gość gość
kobietom wolno gdy następne ciążę zagrażają jej życiu.

Gość gość
Jest kilka klinik, jedna w Toruniu, druga w Warszawie, lekarz dojeżdża też do Krakowa... Cena ok. 2000,- zł plus badania plemników po ok. 20 spustach. Nie od razu strzelasz ślepakami! ;)

Gość gość
Ul. Wenecja 1 Kraków 502 602 568 krakow@wazektomia.com Ja tu robiłem... ;)

Gość gość
Wazektomia.com to chyba największa klinika, które operuje z tego co wiem w całej Polsce. Byłem 2 lata temu u dr Siwika w Warszawie. Wszystko jak najbardziej w porządku.

Gość gość
Dr Robert Kulik w Warszawie (chyba też przyjmuje na Śląsku) - mój mąż oddał się w jego ręce, po godzinie był w pracy i wreszcie możemy to robić bez strachu przed kolejną ciążą! Mamy już bliźniaki, wystarczy, bardzo je kochamy, ale kochamy siebie też. Dr Kulik był bardzo delikatny a zabieg dał nam pewność. Polecamy!

Gość gość
Byłem u dr Siwika w Warszawie. Świetny specjalista. Z resztą chyba wszyscy bazują na jego doświadczeniach, bo przecierał szlaki wazektomii w PL.

Gość gość
U weterynarza.

Gość Mariusz Pietrzynski
Wazektomie mozesz zrobic w kazdym wieku o ile jesteś osoba pełnoletnią. Ja zrobilem sobie w wieku 27 lat bo nie chce miec wiecej jak jednego dziecka i tyle, a po co marnowac zycie na jakieś gumki :P Dodam, że wazektomia w dzisiejszych czasach to prawie jak wyjscie do fryzjera - ja po prostu umowilem sie na wizyte (klinika Lifemedica w Gdansku - polecam mocno), odbebnilem zabieg u doktora Michajowskiego, potem upewnienie sie ze nie ma zadnych powiklan i po sprawie.

Gość Zadowolony

Robiłem o dr Siwika. Postawiłem jednak na doświadczenie. Nie będę z jajkami ryzykował 🙂