Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedys to matki karmily na lawkach w parku a teraz taki szum

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kiedys tak sie o tym nie trabilo? Matki wywalaly cyca wszedzie przy rodzinie, w przychodni, w parku, na miescie a teraz to budzi takie kontrowersje! Jak to wszystko czytam to zaczyna mnie brzydzic karmienie i odechciewa sie go bo ewidentnie utrudnia zycie! Niedlugo karmiaca sie z domu nie ruszy

Gość gość
mnie i brata mama karmila we wszystkich miejscach i nie bylo nikogo kto by narzekal zbyt lekko sie podniecaja na widok piersi kobity w domu nie maja nie maja sie na kim wyrzyc

Gość gość
Różne czynniki o tym decydują. Ogólnie zmiany społeczne, jesteśmy bardziej wyizolowani i mamy siebie w d***e na wzajem.

Gość gość
Dokladnie jeden drugiemu noz wbija w plecy

Gość gość
Bo za dużo fotoszopowej golizny w mediach i wyłącznie w kontekście seksualnym i ludzim mózgi wyprało

Gość gość
Dla mnie to niech karmią wszędzie ale niech tetrowka zakrywaja piersi ,mam2 dzieci ale jak widzę sorki za określenie zwisy nalesnikowate to mi niedobrze

Gość gość
Ja karmiłam wszędzie, gdzie było trzeba. Zawsze miałam pieluszkę. Mały się skrywał pod nią... Każdy posyłał mi uśmiech - ludzi to znowu tak nie razi, nie wiem, skąd tyle hałasu o tym :)

Gość gość
Ale spróbuj napisać, że cię obrzydza facet w sukience, albo pedzie całujący się publicznie :) to się dowiesz jaka jesteś zacofana, faszystka i bana dostaniesz :P

Gość cołko prowda
oj bo to kafeteria tylko szumi, a w realu żadna szczekaczka nawet pyska nie otworzy dopiero jak wróci do nory to temat zakłada i obraża matki karmiące czyli nieszkodliwy no life troll internetowy :)

Gość gość
Ja też karmię wszędzie i to nie dlatego, że sprawia mi to przyjemność tylko dlatego, że w ten sposób moje dziecko się odżywia a ja nie zamierzam przez 6 miesięcy siedzieć w domu. Zawsze kiedy gdzieś wychodzimy zakładam chustę i karmienie nie jest problemem- poprostu mam ją trochę luźniej na szyi, tak że dziecko i pierś jest przykryta tą chustą. A jeżeli nie ma chusty to kładę na ramię tetrę. NIECH SIĘ WSTYDZI TEN CO WIDZI!