Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjhgfr

Który kubek wybrać?

Polecane posty

Gość gośćjhgfr

Chcę kupić facetowi kubek termiczny. Pracuje jako magazynier i mówi że marznie a herbata mu szybko stygnie. Szukał jakiegos kubka i nic nie wybrał. Nie mam pojęcia który mu się bardziej przyda. Niech ktoś doradzi. Ten :http://www.outdoorzy.pl/10045-32305/fjord-nansen-kubek-termiczny-eksjo.jpg czy taki:http://www.szumgum.com/media/products/2ec772e1719f501fddded28ccf5fc106/images/thumbnail/big_lando-2.jpg?lm=1411645129 Nie wiem który bardziej mu się przyda w pracy mam wrażenie że z tego drugiego trochę niewygodnie się pije.

Gość gość
ja mam podobny do 2 ale bez dziurki i przycisku. trzyma temp mocno.lubie pic z metalowej krawedzi, wole ciensze brzegi

Gość gość
a w pracy który bardziej się sprawdzi?

Gość gość
on chce z nim chodzić za rączkę?

Gość gość
Ja bym wybrała ten pierwszy jest stabilniejszy bo nizszy i nie zweza sie do dolu jak ten drugi. Ten drugi zahaczy i sie przewroci

Gość gość
nie, nie chce, on chce miec kubek w kuchni żeby tam pójść i raz na jakiś czas napić się ciepłej herbaty. Mówił że miał cały czas kubek termiczny tchibo i mu sie zepsuł ale nie wiem jak wyglądał ten kubek. Myślałam na początku o takim z guzikiem ale jak byliśmy ostatnio na zakupach to zaczął się rozglądac za takim zwykłym porcelanowym otwartym,jeden z nich miał taka pokryweczkę ściąganą i dłużej się na niego patrzył I już zgłupiałam :O

Gość gość
ja właśnie też zamierzałam mu kupić ten pierwszy ale czekałam na jakiś rady.

Gość gość
wybierz z czwartej półki od góry, piąty z pierwszego rzędu od prawej strony licząc, będzie perfekcyjny :D