Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna prosba ciezarnej

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciolka poprosila mnie, zebym ogolila jej miejsce intymne. Zamurowalo mnie. Zapytalam czy nie moze poprosic meza? Podobno meza poprosila jako pierwszego ale Jej odmowil. Najpierw tlumaczyl, ze nie umie, boi sie Jej zranić, a na koniec, ze brzydzi sie tym. Jest w 8 miesiacu ciazy. Mi zawsze maz golil jak bylam w ciazy i nie bylo zadnego problemu. Do kosmetyczki nie pojdzie, ma obowiazek kategorycznego lezenia w lozku. Wstaje minimalnie.

Gość gość
fuuj,w zyciu bym sie nie zgodziła, ja goliłam sie sama do samego konca

Gość gość
no prosze was, ja tez mialam brzuch a do 9 mca golilam sie sama, na wyczucie i do lusterka, do porodu pojechalam pieknie ogolona samodzielnie to by bylo ponizajace dla mnie ,zeby mnie ktos golil nawet maz, a co dop, ktos obcy ble

Gość gość
Mąż się brzydzi, a ty się masz nie brzydzić? :O

Gość gość
A swoją drogą nie rozumiem, jak mąż może się brzydzić, to nigdy jej nie dotykał, nie pieścił oralnie? Może w ogóle zapłodnił ją strzykawką? :D

Gość gość
Fu w zyciu bym nie pozwolila. Sama golilam sie do konca nie mialam problemu. Musialabym byc stuknieta zeby meza prosic- o przyjaciolce nie wspomne. Moze jeszcze powinna prosic zeby tylek jej podcierac po kupie.

Gość gość
Co innego pachnaca, wygolona cipunia a co innego zarosnieta obrzydliwymi wlochami. Was nie brzydza wlochacze lonowe?

Gość gość
A mnie golił mąż i nie widzę w tym nic niewłaściwego - dziwne te wasze małżeństwa :D

Gość gość
W życiu bym się nie zgodziła!!! Ja goliłam się sama.Jedynie na końcu ciąży mąż ogolił mnie raz czy dwa i bardzo miło to wspominam :) Sama się golę wiadomo już szybko na wyczucie a mąż to robił z taką delikatnością.

Gość gość
Tu autorka Jej propozycja nie jest dla mnie obrzydliwa tylko strasznie krepujaca. Ona ma duży problem z kregoslupem i nie moze sie schylac. Czeka tylko do rozwiazanie i bedzie miala operacje. Pozostaje Jej tylko golenie na "czuja". I tak robi. Tylko chciala przed porodem byc dokladnie ogolona. Nie zmienia to sprawy, ze odmowie Jej bo zwyczajnie źle czułabym sie z tym. Co do meża, to przykre, ze odmowil. Ja osobiscie nie mialam zadnego problemu, zeby maz mnie golil. Widzial mnie z owlosiona, ogolona...jest seks oralny to jaki problem.

Gość gość
Przede wszystkim jeśli to twoja przyjaciółka to zrób to z uśmiechniętą miną. Bo to twoja przyjaciółka! Na dobre i na złe!!! Ja bym to zrobiła bez mrugnięcia okiem. Wielkie mi co. A gdyby nie mogła się ruszać i załatwiała się w pampersa, to też ktoś musiałby po niej posprzątać. Od tego ma się przyjaciół, żeby sobie pomagać nawet w takich sytuacjach.

Gość gość
ja w obu ciążach d samego końca goliłam się sama, w drugiej ciąży za pomocą lusterka, bo miałam mega brzuch przy takiej wadze, nawet nie chciałam pomocy męża, który pytał się czy mi pomóc, nie zgodziłabym się, to jest przesada.

Gość gość
niech zadzwoni do kosmetyczki i umówi się na wizytę w domu. Tak też można zrobić.

Gość gość
w każdej aptece czy lepszym sklepie kosmetycznym mozna kupić takie specjalne majtki które zakłada sie np do depilacji u kosmetyczki , gdyby mnie przyjaciółka poprosiła o cos takiego to bym sie zgodziła ale kazałabym jej ubrac takie majtki , zeby nie musiec oglądac jej łechtaczki i dziurek , byłoby mi łatwiej

Gość gość
Jej pewnie też było glupio o to poprosić, ale ja na Twoim miejscu bym się nie zgodziła. Przecież w szpitalu położne ogolą ją bez problemu. Swoją drogą fajnego ma męża...

Gość gość
A po co sie golic ? Sztuczny problem..:P

Gość gość
O matko i córko. C**y nie widziały. Ma dziewczyna problem z kręgosłupem i nie może wstawać to jak ma się ogolić? Męża ma idiote, ale to już swoją drogą. Nie wiem autorko czego się krępujesz. Ja bym ogolila. Ale ja jestem z zawodu pielęgniarką i nie mam takich dylematów. Trzeba komuś pomóc to pomagam.

Gość gość
dokładnie w szpitalu ja ogola, ja sie do cesarki sama ogolilam a i tak przyszła babka z zyletka i poprawiła

Gość gość
Ja bym nie miała ochoty golić koleżanki :O NAwet bliskiej. Dziwna ta dziewczyna. JAk inni piszą- w szpitalu golą więc nie ma dramatu. Nie chciałabym poznawać koleżanki od d**y strony :P I dotykać jej okolic intymnych. Byłoby to dla mnie krępujące

Gość gość
W szpitalu owszem golą, ale na sucho. Golili mnie do operacji i skórę mialam tam później w opłakanym stanie.

ja tez sie depilowałam na czuja i dało sie,nigdy bym nie poprosiła kolezanki o takie coś

Gość gość
a nie może kremem do depilacji?Przecież to można zrobić bez problemu, po co od razu golić?

Gość gość
Jezuuuu, właśnie postawiłam się na Twoim miejscu! Ja jednak bym tez odmówiła i zamowila jej kosmetyczke do domu.

Gość gość
Ja bym ogoliła ale tak jak ktoś wyżej napisał tylko w majtkach jednorazowych. Bylo by to napewno zarówno dla niej jaki i dla mnie mniej krępujące. Zresztą ona też pewnie źle sie czuje ze musi zamiast meza prosic koleżankę.