Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dobra i TANIA restauracja na Piotrkowskiej w 艁odzi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

to...? Szukam czego艣 dobrego i taniego :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 martinn33
Lubi臋 czasami z 偶on膮 sobie wyj艣膰 do restauracji Ganesh na Piotrkowsk膮. Pi臋kny letni ogr贸dek do dyspozycji go艣ci, gdzie panuje wr臋cz magiczna atmosfera. Te lampiony, 艣wiat艂a, kwiaty, muzyka prosto z orientu, wszystko to tworzy romantyczny klimat. Zabra艂em tu 偶on臋 na pierwsz膮 randk臋, wi臋c tym bardziej to dla nas miejsce szczeg贸lne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miki98
Na pewno czym艣 ciekawym b臋dzie restauracja Ganesh. To indyjski lokal na rynku w Manufakturze. Jak normalnie nie jadam takiego orientalnego jedzenia, tak tutaj mi wybitnie smakuje, zw艂aszcza ich baranina. Korzystaj膮 z przypraw prosto z Indii, jedzenie robi膮 na miejscu, nawet chlebek wypiekaj膮 w specjalnym sprowadzanym z Indii piecu. Akurat o ten chlebek to pyta艂em obs艂ug臋 sk膮d go maj膮, bo tak mi posmakowa艂. Sto procent autentyczno艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mega szybcy s膮 kurierzy z Maxi Pizza, max to jest 30 minut czekania na jedzenie, co jest chyba jakim艣 rekordem bo jeszcze nigdy szybciej mi nikt jedzenia nie przywi贸z艂 ni偶 oni. Menu jest na maxipizza.pl, je艣li mia艂bym konkretn膮 pizz臋 poleca膰 to ja lubi臋 klasyk臋 czyli ser szynka pieczarki, nie ma nic lepszego, i koniecznie na grubym cie艣cie 偶eby by艂o! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podchodzi mi pizza arabska od Maxi Pizza (namiary s膮 na maxipizza.pl). Naprawd臋 maj膮 艣wie偶e sk艂adniki, kapary lepsze jako艣ci, kurczak 艣wie偶utki a nie jaki艣 kt贸ry przele偶a艂 w lod贸wce ju偶 par臋 dni...No i te偶 du偶ym ich atutem jest ciasto, pono膰 robi膮 je codziennie na 艣wie偶o, nie piek膮 ciasta kt贸re ma par臋 dni tak jak inne pizzerie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorotka54

Musi by膰 akurat na tej ulicy? Z pizzerii zobacz te偶 na Kossaka 12 gdzie masz Di Como, ka偶dy j膮 poleca.

Udost臋pnij ten post