Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiałam się czy podejść?, a tu II kreski ma teście ciążowym.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od pół roku na poważnie, czyli mieszkamy razem. Jego była jednak nie daje nam żyć. Ciągle chce do niego wrócić, pisze, dzwoni. Zastanawiam się czy może odejść, dać im ma nowo szanse. A dzisiaj zobaczyłam na teście ciążowym dwie kreski. Jutro idę do ginekologa. Kompletnie nie wiem co robić.

Gość gość
jak go kochasz to zostan ale postaw warunki. zero kontaktu z byla! Ja 5 lat temu zerwalam z chlopakiem a dzien pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy. wrocilismy do siebie i niedawno urodzilam drugie dziecko. bardzo sie kochamy, na poczatku bylo ciezko ale dotarlismy sie i jestesmy naprawdecszczesliwi

Gość gość
aborcję wykonaj i po problemie

Gość gość
On jej nie daje szans, ale ona i tak pisze. Np. Dzisiaj rano obudził mnie telefon od niej. 5 razy odrzucał połączenia. Kocham go. Przy nim czuje się bezpiecznie, czuje się kochana.

Gość gość
Jak można zabić własne dziecko ? Przecież to cześć mnie i mężczyzny, którego przecież kocham.

Gość gość
no to w czym problem? zmiencie nr tel, poinformuj ka zeby sie od niego odczepila bo bedziecie miec dziecko.

Gość gość
To nic nie da. Naprawdę nic nie da.

Gość gość
o zapomnij o tym s/k/u/r/w/y/s/y/n/i/e. Mężczyźni to ś/c/i/e/r/w/a, a dziecko możesz: -wychować -oddać -usunąć. Z nim daj sobie spokój, bo uwierz mi nie warto. Skoro woli byłą to niech do niej wróci. Ty znajdziesz sobie normalnego faceta, który ciebie pokocha bez względu na wszystko i tyle.

Gość gość
jesteś jakaś nieogarnięta - facet nie kocha byłej, a ty chcesz go na siłę wepchnąć w jej ramiona, bo wariatka ciągle wydzwania? po co?

Gość gość
Ja bym do niej zadzwonila, poinformowała, ze bierzemy ślub, ponieważ jestes w ciąży i oznajmila ze jeśli nie przestanie dzwonić to oskarze ja o stalking. A w ogóle to w smartfonach jest możliwość zablokowania danego numeru.

Gość gość
Tak jest możliwość, ale ona dzwoni z różnych numerów co rusz nowych.

Gość gość
no słuchaj skoro są 2 kreski na teście to od razu ie oznacza, że jesteś w ciąży. Jeśli jutro u ginekologa okaże się, że jesteś w ciąży to walcz o niego, a jeśli nie to daj mu odejść. A mam takie pytanie: -Kiedy ostatnio miałaś okres? (w tym miesiącu, czy w zeszłym miesiącu i którego dnia, ile trwa twój cykl miesiączkowy i ile dni trwa twoja miesiączka) Bo jeśli wyczuwasz, ze jesteś w ciąży to powinien okres ci się spóźniać i nudności powinnaś mieć.

Gość gość
16.10 ty masz cos z glowa? Ja miałam 5 dniowe krwawienie, tak KRWAWIENIE bedac juz w ciąży. Zaczynam właśnie 2 trymestr i zero nudności. Idz i nie mieszaj ludziom w glowie! Szkoda ze nie pytasz jaki ma rozmiar stanika. Autorko, to zmien numer tel faceta.

Gość gość
A ja mam jeszcze opcje odrzucania polaczen od niezapisanych numerow.

Gość gość
Ciąża, 7 tydzień. Jejku. Tak tylko patrz dzwonią do niego różne osoby czasami nie ma ich numerów zapisanych, a jest to ważne, bo dotyczy jego pracy.

Gość gość
No to gratulacje ;) co do faceta, jest z toba, nie z ta siksa, co mu spokojnie zyc nie daje, ktos tu ci dobrze poradzil z ta policja, na poczatek tylko powiedz, ze zglosicie ta sprawe, jak nie pomoze, doniescie, stalking to przestepstwo...

Gość gość
Napiszcie jej jasno, ze nie chcecie kontaktow bo zglosicie na policje. Jesli to nie pomoze, to zbierzcir smsy i polaczenia i faktycznie na policje.

Gość gość
To jest jakiś pomysł. Raczej nie Wrzucamy usuwamy wiadomości, nie wyrzucamy e - mail'ow ani sms' ów.

Gość gość
usuń bękarta i po sprawie

Gość gość
A ja myślę, że sprawę byłej powinien załatwić facet, skoro do niego są telefony to jego sprawa dotyczy. A Ty autorko odpoczywaj, ciesz się ciążą i nie zwracaj uwagi na tamtą dziewczynę. Może to irytować, ale w końcu się odczepi od Was, poproś najwyżej swojego partnera aby szybko i skutecznie to załatwił, sama nie dzwoń i nie groź jej, miej honor.