Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostaję dziś sama ze swoją 1.5 roczną córką. Co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość gość

Otworzyłybyście sobie jedną puszkę piwa jak pójdzie wieczorem spać? Czy byście nie otworzyły? Mam domową pizzę, będzie leciał fajny film w tv, mąż ma dziś wigilię z pracy, więc jestem sama przez kilka h wieczorem.

Gość gość
Jesli mialabym ochote na piwo, poczekalabym az wroci maz.

Gość gość
Ja bym otworzyla, jedno piwo Cię nie zetnie, a nawet gdyby tfu tfu cos się stalo, to spokojnie dasz rade zareagować. Milego wieczoru:-)

Gość gość
Wczoraj sama z dzieckiem bylam wieczorem. Wypilam 2piwa . Miesiąc temu z mężem na wieczór wypilismy wino . Na codzień nie pije, od czasu do czasu

Gość gość
widze, ze w polsce panuje jakas fobia alkoholowa i matka, ktora wypije jedno piwo w obecnosci dziecka jest wyrodna alkoholiczka:D

Gość gość
Ja wzielabym kapiel, do kolacji kieliszek dobrego wina (nie znosze piwska) i poczytala fajna ksiazke. Uwielbiam taka atmosfere, deszcze za oknem, swiateczny nastroj, swieczki ,-)

Gość gość
Haha, "poczekałabym aż wróci mąż" :D Bo jej mąż na wigilii firmowej pewnie o kawie i serniku będzie siedział :D Serio nie wypiłybyście jednego piwa wieczorem, kiedy dziecko już śpi??? O matulu, ale biedne jesteście :( :( (tak tak wiem, wy nie to co my, nie jesteście alkoholiczkami co jedno piwo muszą wypić i narażają przez to zdrowie i życie dziecka - znamy to na pamięć :classic_cool:)

Gość gość
O matko to ja jestem nieodpowiedzialny alkon. Maz do 2go roku zycia dziecka pracowal za granica i wracal co mc a mnie raz dwa w miesiacu zdarzaly sie wieczory z lampka wina i ksiazka. Otworzyc piwo czy nie ludziska bez przesady.

Gość gość
Ja walne czteropak żywca

ja nie nigdy nie piłam jak byłam sama z dzieckiem,praktycznie w ogóle nie pije ale bałam bym sie ja mam słaba głowe

Gość gość
Skoro ktos koniecznie MUSI napic sie tego piwa to ma problemy z alkoholem.

Gość gość
Tak tak, pozdrawiam matki alkoholiczki:-D Cyk!