Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąże z wpadek należy usuwać, a nie męczyć się potem 20 lat

Polecane posty

Gość gość

tak tak nie chcesz bachora nie uprawiaj seksu - ale takie teksty to mozecie opowiadac starcom pod kościolem albo niedorozwiniętym :D 🖐️

Gość dorota wam poradzi
gdyby wszyscy się do tego stosowali, nie było by cię wśród nas:-)

Gość gość
tez tak mysle, byloby mniej ludzi, mniej problemow

Gość gość
to nie jest męczenie się przez 20 lat, tylko przez pierwsze miesiące. Potem widzisz jak rośnie, zaczyna chodzić, mówi mama itd

Gość gość
mówi mama i nosi cię na rękach, sprząta, zabawia, kasę w zębach przynosi

Gość gość
Potem widzisz jak rośnie, zaczyna chodzić, mówi mama xxx a potem cie morduje nożem kuchennym, bo jestes przeciwna jej chlopakowi/dziewczynie albo oddaje na starość do przytułku :)

Gość gość
90 procent ciąż to wpadki a potem się mydli innym oczy że dziecko planowane i wyczekiwane

Gość gość
gdyby aborcja byla w Polsce legalna, latwo dostępna i w miare tania to sądze, ze raz dwa byloby o połowe mniej ciąż, bo wiekszosc to przeciez wpadki :) obecnie jak ktoras chce usunac to musi urodzic albo zamawiac bardzo drogie leki z Holandii albo kombinować z kopaniem i biciem sie w brzuch :O

Gość gość
albo zrobić skrobankę to chyba lepsze niż użerać się nieodwracalnie przez ponad 20 lat? niechciane dzieci niszczą życie, więc aborcja powinna być legalna, jesteśmy w unii, ja nigdy nie urodzę!!!

Gość gość
skrobanka jest droga i niebezpieczna, są lepsze metody farmakologiczne, skutki uboczne są tak rzadkie jak przy braniu ibupromu

Gość gość
o w życiu k***a już bym olała użerać się u ginekologa albo nawet żeby mi s******l groził policją, k***a jakby za to zamykali zagłodziłabym się albo strzeliła samobója nikt mnie k***a nie zmusi nikt! a już na pewno nie jakas agresywna policjantka z pauką bo przeklęłabym taką żeby się spaliła suka :)

Gość gość
wiem, że jest niebezpieczna ale jak ktoś za holere nie chce gówniarza to się godzi na to ryzyko. Oczywiście, pigułki są lepsze i dobrze że je wymyślono. Czy to nie są te na bolesne miesiączki i zapalenie stawów? pytam, bo mam takie i od razu pomyślałam że to jest chyba to. Bo oprócz mizoprostolu jest też coś na stawy co działa poronnie. Lepiej być zabezpieczonym.

Gość gość
Sorry za poprzedni post ale po prostu nienawidzę wymuszaczy. Jeszcze by tego brakowało że gin dzwonił na pały i odsiadka do porodu k***a :O ale to chory kraj, ale dobrze że polskę na taki eksperyment nie stać, to byłby horror