Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście odebrały takie słowa faceta?

Polecane posty

Gość gość

powiedział:" jeszcze będę chciał się z Toba umówić... w najbliższym czasie. Będziesz miała czas w przerwie międzyświatecznej? Jak tak to się zdzwonimy"

Gość gość
a ogólnie mi chodzi czy to są słowa na spławienie czy pozytywnie byscie to odebrali? Ja się nie pytałam o spotkanie ani nie sugerowałam go, sam o tym wspomniał

Gość gość
przetłumaczyć ci? "jak mnie fujara zaswędzi to będę do ciebie dzwonił - masz być gotowa i czekać"

Gość gość
w życiu nauczyłam się o facetach jednej rzeczy. jeśli mówią coś to nie można się w tym doszukiwać drugiego dna. jeśli mówi, że będzie się chciał z Tobą zobaczyć, to znaczy, że nie kłamie. jeśli mówi, że Cię lubi, to tak jest. dziewczyno nie szalej ;)

Gość gość
nie sypiamy jeszcze ze sobą, ale spotykamy się miesiąc

Gość gość
zwrot "jeszcze będę się chciał z tobą umówić" jest dla mnie nie do przyjęcia :o Facet jest egoistą i patrzy tylko na swoja wygodę. Normalny fajny ZAINTERESOWANY na serio facet powiedziałby raczej "Czy masz ochotę się jeszcze ze mną umówić? Jeśli tak, zadzwonię do ciebie wtedy i wtedy."

Gość gość
wcześniej jeszcze coś mówił właśnie w stylu że spotkamy się jak będę miała ochotę bo ze dwa razy cos wspominał o spotkaniu... ale nie wiem sama.niby było fajnie, prawie cały czas się śmialiśmy, nie wiem czy to dobrze...

Gość gość
nie wiem sama.niby było fajnie, prawie cały czas się śmialiśmy, nie wiem czy to dobrze... xxx aż tak głupia jesteś, że nie wiesz jak było na randce? obcych ludzi pytasz? byli tam z tobą?

Gość gość
niby nie, ale nie wiem czy mnie nie uważa za jakąś idiotkę skoro praktycznie prawie cały czas się śmiejemy.. no z drobnymi przerwami, czasem gadamy na poważniejsze tematy

Gość gość
my mamy wiedzieć za kogo cię uważa???

Gość gość
dobra, nie ważne ,w sumie temat był o jego słowach n temat spotkania

Gość gość
podnosze

Gość gość
nie jestem jasnowidzem.sprawa sie wyjasni w przerwie miedzyswiatecznej.Wszyscy faceci to idioci, wiec ciezko to zinterpretowac