Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atack

zdradziłam chłopaka

Polecane posty

Przez całe życie uznawałam zdradę za coś okropnego, czego w życiu nie zrobię. Było tak: przez 3 miesiące spotykałam się z panem M., następnie byliśmy ze sobą 2 tygodnie i po tym czasie zdradziłam go z panem J. (który był moim dobrym przyjacielem). Los chciał, że po tym wszystkim wróciłam do domu i na skype usłyszałam od M. po raz pierwszy, że mnie kocha. Miłe wspomnienie zostało zmienione w jedno z gorszych w moim życiu. Zerwałam z nim, nie podając dokładnego wyjaśnienia. Było to już z pół roku temu, nowy rok się zbliża a to przeżycie ciąży nade mną i wywołuje wyrzuty sumienia. Z J. z różnych przyczyn także nie wyszło. Oczekuję wrzutów, potępienia, zrozumienia, pocieszenia, porad na przyszłość. Chcę przestać o tym myśleć, tłumaczę sobie, że ja po prostu nic do niego nie czułam, ale ogółem i tak wiem, że zachowałam się nie fair.

Gość gość
jeśli naprawdę Ci to ciąży zastanów się jak polepszyć obecną sytuację. jeśli czujesz, że powiedzenie mu prawdy coś zmieni, to śmiało.

Gość gość
Moj chlopak pracuje za granica, do nas do firmy zostal przyjety facet ktory mi sie bardzo spodobal , tak kombinowalam ze mnie zaprosil na kawe, tak mi sie z nim fajnie rozmawialo ze zaprosilam go do mojego malutkiego mieszkania,Bardzo szybko wyladowalam z nim w lozku ale tego nie planowalam tak to jakos wyszlo. Gdy jego sprzet ujrzalam to az mnie przytkalo takiego duzego jeszcze widzialam.Ale juz za daleko sie posunelam i powiedzialam mu zeby na poczatku delikatny byl. Jak juz sie rozkrecilismy to zaczal wchodzic wemnie coraz szybciej na calego. takiego seksu jeszcze nigdy nie przezylam zjechal mnie na maksa, bral mnie 4-y razy Gdy rano do pracy wychdzilismy to ledwo szlam ale od tego czasu, umawiam sie z nim jak mam ochote tylko na porzadny sex. A chlopak za granica dalej pracuje, a ja znajomemu jego ku/tasa masuje

Gość gość
Ooo, paszteciara ze swinskim ryjem, rzadkimi i cienkimi blond wlosami oraz popsutymi i krzywymi zebami znowu nam strescila swoj wczorajszy sen. Fajnie.

Gość gość
Wszędzie chamstwo i zawiść.Won do piekła k***o wściekła.

Gość gość
autorka to d***** i tyle