Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknie za minionymi latami 90tymi. Wtedy było tak pięknie, a teraz ? masakra

Polecane posty

Gość gość

nie było PISu, nie było PO muzyka byla zupelnie inna, a teraz same lafirynde i pedofile w teledyskach, gole doopy, gole cycki ,wyzwiska, bluzgi, rapy srapy Ogolnie nie bylo tej calej patologii, a teraz wszyscy siedzą przed komputerem i jęczą, kiedys szlo sie ze znajomymi na dyskoteke czy do pubu , teraz jest chlanie do upadłego i orgie na domowkach.

Gość gość
no.. :( było fajnie..

Gość gość
hejhejhej. nie wiem czy ktoś ci to kiedyś mówił. ale to my tworzymy otaczający nas świat. nie podoba ci się obecny stan rzeczy? zmień go. uwierz mi masz moc. chociażby w doborze towarzystwa. ps. wystarczy wyjść poza obecne "listy przebojów" i już znajduję się kawał naprawdę dobrej muzyki.

Gość gość
Podpisuje sie pod tym ! Najcudowniejsze lata pod kazdym wzgledem , zqheb.muzyka, imprezy, ludzie, nie byli netu a komorek a funkcjonowalo sie normalnie, jestem rocznik 1983 i tak bardzo mi zal tamtych czasow.....

Gość tralcia
True. Mimo ze byłam wtedy dzieckiem/wczesna nastolatka... Dzisiaj widzę ze 90te miały jakąś magię która znikła wraz z nadejściem ery powszechnego internetu. A ludzie patrzyli na siebie a nie w ekrany smartfonow i laptopów.

Gość gość
a teraz komorki, smartfony, dupofony, komputery, laptopy, internet., photoshopy, aparaty gdzie wszystko można kasowac, kiedyś magia wywoływania zdjęc, facebooki, naszeklasy lasujące mózgi, każdy chce pokazać, że jest lepszy.. wszystko do kitu..

Gość tralcia
Ludzie patrzyli na świat a nie na filmiki ze świata. Kurde wszędzie ciągle jakieś filmiki ze ktoś tam cos gdzieś tam cos tam :-/ ;-(

Gość gość
Bo takie nastaly czasy, kiczu i tandety, świat sie nie zmienil, co więcej jest jeszcze gorszy, obrzydliwy, brudny i śmierdzący ale teraz mamy go polanego lukrem, ozdobionego chińskim gownem, kolorowo i wesolo a naprawde jest tragicznie :O coraz wiecej ludzi jest chorych psychicznie, po prostu wariują, zauwazcie ze im bogatszy kraj tym więcej patologii. Taka Szwecja, Norwegia, Dania to kraje chorych psychicznie alkoholikow i narkomanow :( u nas zaczyna byc podobnie W takiej Amazonii indianie bujaja się na hamakach i mają wszystko w doopie :O

Gość gość
w latach 90 kobiety były porządne

Gość gość
Oj tak i podobno wtedy nie fałszowano wyborów ...

Gość gość
Bo dziś ludzie nie umieją ze sobą rozmawiać...

Gość gość
Tak... młodzież dzis komunikuje się przez internet, smsy itd