Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna zdradziła mnie z byłym facetem

Polecane posty

Gość gość

Minął już prawie rok a ja dalej nie jestem w stanie sie pogodzić. Byliśmy razem 3 miesiące , tyle samo co ona z nim. Mimo tego że cały czas mnie obrażała i robiła o wszystko problemy to była jedyną osobą która okazywała mi uczucia i walczyła o to żeby ze mną być. Potem spotykała się z nim i mimo tego że prawie 2 lata byli osobno to ona do niego wróciła. Staram się spotykać z innymi ale nikt o mnie nie walczy. Spotykam się z dziewczyną miesiąc albo i dłużej a ona nic mi nie okazuje, spotykamy, śmiejemy i całujemy i na tym koniec. Nie pisze że tęskni, że chce mnie zobaczyć i kiedy się spotkamy.... nic.

Gość gość
Ile masz lat, 15? Bo zachowujesz się jakbys właśnie tyle miał. Walczyła o to żeby z toba być? To przez 3 miesiące całego związku jakoś nie powalczyła za dużo :D

Gość gość
Sorry, ale jak już to facet powinien powalczyć o kobietę, facetom to już się w głowie poprzewracało. Spotykasz się jest fajnie, a ty chcesz nie wiadomo czego po miesiącu, żeby kobieta żyły sobie dla ciebie wypruwała, walczyła, ale czy ty sam robisz coś więcej niż tylko "spotykam się, całuje, jest miło". Może zacznij od siebie.

Gość gość
to poradźcie mi co mam zrobić? Kwiaty,czekoladki, spacery, ja chcę ja oglądać jak najczęściej!

Gość gość
Najpierw napisz ile macie lat.

Gość gość
denerwuje mnie to że na początku były setki pocałunków a z czasem jej przeszło a mimo to nie chce żebym był jej przyjacielem a z drugiej strony ja nie czuję miedzy nami chemii.