Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

autorka tematu"zbierania kur"uczy nas jakie temty moga sie tu znalezc:D

Polecane posty

Gość gość

Ej powiedzcie jej,ze jak sie smieje,ze ktos napisal o gaRkach to ona wcale lepiej nie pisze. I jak uczy nas czegos niech nie zarzuca nam,ze jestesmy kwokami kurami.Ja wlasnie wrocilam z pracy:D

Gość gość
Tu autorka ww tematu. Urzekła mnie Twoja historia. Chyba mam w zwiazku z tym pewne nieczyste myśli. Ale napisze o nich w dziale Zycie erotyczne.

Gość gość
bardzo dobrze,bo wpadnie tu ta od"zbierania kur"i cie okrzyczy ze czytasz bez zrozumienia i wogole twoja wypowiedz nie nalezy do tego dzialu:D

Gość gość
o juz wpadla i chyba mozemy sobie tu pogdakac o pierogach,szwagierkach i o gaRkach-dziekujemy krolowo temtow haha

Gość gość
16:12 a może pokaż jaki z Ciebie hojrak i pogdacz tak ale na jakims blokowisku?

Gość gość
ok ale pod biedronka-tam mam swoje kwoki

Gość gość
uuu zawialo groza

Gość gość
Może być. Ale zeby nie tracić czasu może zacznij swoje głębokie przemyślenia juz tu. Co Ci tylko leży na wątrobie, szwagierka czy uwlaczajace Twemu gustowi ozdoby na choince u kuzynki. Pełna wolność. Piszcie,co tylko chcecie.

Gość gość
Ech, fakt, że teraz siadłyście na grzędzie i będziecie gdakać na autorkę tamtego tematu właśnie tylko potwierdza jej słowa. A ja jej przybijam witrualną piąteczkę!

Gość gość
16.18-->WYZYWASZ mnie na pojedynek?lepienie pierogow,pieczenie chleba czy zakupy na czas,albo...chcesz mnie pobic na tym blokowisku?bo nie rozumiem aluzji hehe

Gość gość
Ja przybijam jej piateczke w czoleczko jupi i wszyscy szczesliwi

Gość gość
Nie spodziewałam się ze zrozumiesz aluzje☺ nie, nie wyzywam Cię na pojedynek na blokowisku, sugeruje, że skoro taka z Ciebie cwaniara I lubisz się kłócić i wyzywać ludzi, to może idź na dresiarskie blokowisko i pokaż jaki z Ciebie kozak, zamiast zza komputera wyzywać ciężarne. Zrozumiała?

Gość gość
haha to chyba ty autorko"zbierania kur"wyzwalas nas od kwok i kur i inne jakies tam epitety.Pierw wyzywasz sie na nas a jak ktos zwraca cie uwage to atakujesz

Gość gość
uuu wyzywam ciezarne-chyba to ty jednak matolku nie czytasz ze zrozumien-ja nie wyzywam ciezarnych tylko ciebie glupolku....a to roznica:D

Gość gość
Zaa komputera to autorka"zbierania kur"nas obraziła.Komuś coś sie pomieszało.

Gość gość
Czyli ciężarna. Skoro tak się wczytalas w mój temat, to powinnaś to zauważyc. Intelektualistko.

Gość gość
Śmiejesz się ze "zbierania kur" autorko "jakie temty"? :P

Gość gość
Nie obraziłam nikogo personalnie tylko wyraziłam ogólna refleksje nad kondycja tego forum, zbaczajacego coraz bardziej z tematu. Personalnie obrażana jestem póki co ja. Ze nazwałam was ogólem kurami domowymi? Zapewne znajdą się jakieś inne, ale jak nazwać kobiety, które prześcigają się w ilośc****erogow na minutę i prace zawodowa uważają za patologie?

Gość gość
uuu noo. same hity gaRki,temty i zbierania kur

Gość gość
kLENkam na kolana,moj telefon zrobil tom literUwke hehe nikt sie przeze mnie nie domylil,ze chodzi o tematy,istna katasrofa:D ale sie przejelam:P

Gość gość
personalnie to ty tez mnie zranilas,napisalas,ze nie czytam ze zrozumieniem kiedy zwrocilam ci uwage,ze masz przeczytac swoj temat,a ty,ze nie czytam ze zrozumieniem.ale bol ze nie mnie tak obrazilas:(

Gość gość
Czy katastrofa Twoich temtow równa sie katastrofie mojego zbierania kur?

Gość gość
TEMTY :D

Gość gość
tak,te katasrofy sa sobie rowne-chce sie pogodzic:D w ramach przeprosin zapraszam Cie do siebie-wspolnie ulepimy pierogi,ok?

Gość gość
oj te temty temty tak sie tego wstydze:D

Gość gość
To ty twierdziłas, że czepiam się braku ambitnych tematów? No to sorry, ale nie przeczytałas ze zrozumieniem, bo czy mam milion razy powtarzac, że nie o ambitna tematykę mi chodzi tylko o trzymanie się ciazy i macierzynstwa? Tak domyślam się, że masz dziecko skoro piszesz o tym TUTAJ. Gdyby ktoś inny założył podobny temat, to nie poczułabym się urażona. Nie piszę tu bzdur o teściowej ani nie uważam się za kure domowa. Ty chyba tak, skoro tak Cię to urazilo.

Gość gość
Pierogi? Chętnie. Moge je lepic I jeść o każdej porze roku. Dopiero mnie to czeka i przeraża bo w 9 miesięcu brakuje mi nieco siły.

Gość gość
kokokokokokokookoooo

Gość gość
ja nic nie mialam do ambitnych temtow hehe ja mowilam,zebys przeczytala swoj TEMT:D