Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lottoona

Nagle przestał się mną interesować dlaczego?

Polecane posty

Gość lottoona

Zawsze przychodził do mnie do punktu (pracuje w lotto)żartował sobie, zaczepiał teraz raz przyjdzie raz nie nie zaczepi nie zagada dlaczego nagle tak się zmienił w stosunku do mnie. Nie bylam nachalna wręcz powściągliwa. Nie chcialam go spłoszyć dlaczego zadziałało to w drugą stronę?

Gość gość
Nie, po prostu pojawiła się inna. Dlatego Ty poszłaś w odstawkę. Możliwe też, że to był z jego strony tylko niezobowiązujący flirt.

Gość gość
Może dlatego że nie okazujesz mu zainteresowania...?

Gość gość
albo go spławiałaś za bardzo i dał sobie w koncu spokoj, albo wyczul ,że Ci jednak zależy , albo pojawiła sie inna

Gość gość
moim zdaniem inna, ale też może coś go trapi?

Gość gość
ignorowanie działa w obie strony

Gość gość
A czy jest możliwe że kiedy facet ma jakieś swoje osobiste problemy to woli zerwać znajomość?

Gość gość
Jasne że tak..facet jak ma problem to nie idzie do kolegi jak dziewczyna do przyjaciółki się wygadac tylko najczęściej zamyka się w sobie

Gość gość
A moze mu odmowilas, jak mial chec cie po bzykac

Gość gość
tak, sadze że może mieć problem, chłopy się zamykają jak mają.....

Gość gość
nie okazałaś zainteresowania i zwątpił. poczęstuj go czymś, jak weźmie będzie dobrze.

Gość lottoona
Czym mam go poczęstować ?

Gość gość
może mu nie okazywałaś zainteresowania nic a nic i myslał, że go nie chcesz. Może był to dla niego niezobowiązujący flirt - dla zabawy. Miałam takiego znajomego, jak się spotykaliśmy to gadaliśmy w nieskończoność i cały czas flirtowaliśmy i się śmialiśmy, było bardzo fajnie, myslałam, że coś z tego będzie - a on uważał to za zabawny flirt, ja na początku też i było fajnie, a potem niepotrzebnie się wkręciłam. Może ma dziewczynę i się zagalopował w stosunku do ciepie i teraz przyhamował - też to przerabiałam.

Gość lottoona
Bardzo możliwe, że za bardzo to do siebie wzięłam. No ale po co zaczepiać kogoś kto nam się nie podoba. Po co flirtować z taką osobą?

Gość gość
U mnie bylo podobnie. On flirtowal a ja za bardzo sie nakrecilam. Gdy sie pojawial trzesly misie rece i nie moglam myslec logicznie. Samo przejdzie , no moze troche sobie poplaczesz i spac nie bedziesz mogla ale to minie.Czas to dobry lek kardiologiczny.