Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona moze ilona 87

SILNE TIKI NERWOWE

Polecane posty

Gość ona moze ilona 87

Witam! Mam nadzieję, że znajd tutaj osoby, które z tym wygrały lub wygrywają... To przekleństwo, z którym borykam się od dziecka. Silne zaciskanie powiek, obracanie głową, żuchwą, poczucie asymetryczności, natrętne myśli, ciągłe napięcie, brak koncentracji... Zastanawiam się, czemu jedni ludzie ja mają, inni nie :( i czy da się z tego wyleczyć? Byłam ostatnio u psychiatry, bo nie już nie wytrzymywałam, tak bardzo jest to widoczne. Przepisała mi sertagen, jeszcze nie miałam odwagi wziąć. Piszcie. Ja już nie mam sił, pojawiają się myśli samobójcze. Bo co to za życie?

Gość ona moze ilona87
trafilam na to forum niedawno, przez przypadek. jak nie masz tego problemu to ciesz sie i idz dalej, nawet nie wiesz ile jest Ci oszczedzone.

Gość ona moze ilona87
up

Leczenie tików nie jest proste, ale nie jest też niemożliwe. Farmakoterapia jest jedną z metod, ale powinnaś zastanowić się również nad skorzystaniem z pomocy psychologa lub psychoterapeuty.Twoja zła kondycja psychiczna oraz myśli samobójcze również są wskazaniem do podjęcia terapii. _____________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
neurolog. ja brałem haldol, bardzo pomógł. chociaż jest to kobyła, baaaardzo silna

Gość gość
bardzo pomogl, czy zupelnie wyelimuinowal tiki? prZestales go brac i nic nie wrocilo? cos zmieniles w swoim mysleniu?