Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupią zołzą.

Polecane posty

Gość gość
No jesteś zołzą, jesteś! Pewnie źle jej życzysz. Po trupach do celu, co !? Lecz się.

Gość hold
Normalny, zdrowy odr****człowieka, więc nie nazywaj siebie zołzą. Gdyby się tak nie wymądrzała wcześniej to pewnie byś teraz: albo jej współczuła albo służyła jej dobrą radą. A tak to niech sobie radzi. Takim wyszczekanym cwaniarą przydaje się taka lekcja pokory, skoro żadne racjonalne argumenty nie docierają wcześniej.

Gość gość
autorko jesteś normalnym człowiekiem o zdrowych "odr****ch" :) nawet jesteś święta bo ja bym na pewno się odgryzła i to ze zdwojoną siłą... czyli raczej zołzą jestem ja :) nie przejmuj się negatywnymi komentarzami, widać ze osoby które to napisały nawet nie zadały sobie trudu przeczytania twojego opisu ze zrozumieniem a wchodza na fora internetowe aby tylko pluć jadem bo w realu są niespełnione i z problemami to w necie sobie uzywają. życzę wesołych świąt i więcej wiary w siebie!

Gość gość
Nie jesteś wcale zła. Jesteś normalna :) Ja też w takich sytuacjach odczuwam satysfakcję ;p

Gość gość
co z tego jak ma do spłacenia dużo więcej. Jej kredyt pewnie przewyższa wartość mieszkania i to dużo. X Twoj kredyt tez przewyzsza wartosc mieszkania jesli wzielas go bez wkladu wlasnego tepa dzido, bo nieruchomosci polecialy mocno w dol. Kretynka z Ciebie.

Gość gość
Coś mi się wydaje że autor to jedna z naszych niebieskich

Gość gość
Żona hakera. Bank.