Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociąga mnie Lawrence Krauss, a jest nieurodziwy i za stary dla mnie

Polecane posty

Gość gość

Serio. Wpiszcie sobie go w YOUTUBE i zobaczcie. Ale cała otoczka i to coś w sobie mnie w nim pociąga. Po prostu.

Gość gość
no i co z tego

Gość gość
ta dupa w czerwonym na początku całkiem niezła

Gość gość
pracuje w mediach, wiec musi byc reprezentacyjna

Gość gość
a mnie Thomas Kretschmann, ale jest dla mnie za młody :)

Gość gość
a ten facet kręci cię jego intelekt ja też na tym jadę i kobiety to kupują :D oczywiście nie jadę na tym, na poziomie takich ludzi :D mam na myśli tylko sam mechanizm, bo gdzie mi tam do uczonych gdy facet ma coś w głowie, potrafi to przekazać, to stwarza wokół siebie aurę, która kręci wiele kobiet x ta dupa w czerwonym w fajnych szpilkach mogłaby klęknąć przede mną :classic_cool:

Gość gość
Mnie on kręci od momentu, jak go pierwszy raz ZOBACZYŁAM. Ale to też ma związek z tą specyficzną aurą.

Gość gość
widzę, że tam też siedzi mój stary znajomy Frank, Frank Wilczek :classic_cool:

Gość gość
Thomas Kretschmann tez fajny gosc, najbardziej podobal mi się w "Stalingrad". W filmie "Pianista" gral Niemca, który uratowal zycie Szpilmanowi

Gość gość
na tym właśnie polega tajemnica tego, co ludzie tak wytykają palcami i traktują jako cwaniactwo/głupotę młodej d**y mianowicie młoda dziewczyna ze starzejącym się mężczyzną, który nie jest żadnym playboyem, ani nie ma wyjątkowo dużo kasy (no, on coś tam ma, chociaż nie tyle, co jakaś podstarzała gwiazda) kobiety kręci ta aura intelektu, powagi rozumnego człowieka, szczególnie wtedy, gdy same mają określone zainteresowania a ty jakie masz? ;)

Gość gość
Mam dużo, ale to nie wątek o tym i poza tym niektóre są specyficzne, a nie chciałabym, żeby ktoś mnie rozpoznał. A na studia fizyczne myślałam, żeby iść nawet :).

Gość gość
ja raczej nie uratowałbym życia żadnemu Niemcowi jakoś nie widzę sensu, nawet gdyby był dobrym pianistą ale dobrze, że Szpilmanowi się udało

Gość gość
czy są tak specyficzne, że można z nich ułożyć taki skrót - bdsm? :classic_cool:

Gość gość
Thomas fajny, ale nie do końca mnie jednak przekonuje. Lubię także np. Cumberbatcha, Michaela Stuhlbarga (nawiasem mówiąc, świetna rola w Boardwalk Empire) etc.

Gość gość
gość dziś "ja raczej nie uratowałbym życia żadnemu Niemcowi"-pewnie miales na mysli faszystow.

Gość gość
pociągający był Anthony Quinn jedyny w swoim rodzaju Grek Zorba

Gość gość
ojojoj Grek Zorba i do tego miał piękny głos

Gość gość
brzyydki

Gość gość
nie, miałem na myśli Niemców ubranych w mundury, lub w cywilu z opaską ze swastyką, lub bez z gestapo, czy innych dobroczynnych organizacji nie dlatego, że nie zdarzali się bardziej ludzcy, tylko według zasady, że trzeba zabić jak najwięcej wrogów niestety świat jest okrutny i dziś, my nie mamy elity bo ją Niemcy do spółki z Rosjanami wymordowali skutki takich wojen, takich strat odkładają się na całe stulecia mitem jest, że tylko ssmani, gestapowcy, członkowie nsdap, byli okrutni, bezwzględni generalnie Niemcy podczas wojny zachowywali się podle, szczególnie w stosunku do Żydów, Polaków, Białorusinów i potem Rosjan, także Greków, Serbów