Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa. Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie pokłuciłem się z teściową nie rozmawiamy od dwóch miesięcy, i w sumie dobrze mi z tym. Ale idą święta i tu się rodzi problem, złożyć wrednej babie życzenia czy lepiej odpuścić?? Mieszkamy w jednym domu, ale wigilii nie będziemy spędzać razem.

Gość JasnowidzXXL
Oczywiście, że złożyć! To dobry dzień, żeby zapomnieć o KŁÓTNI. Co wcale nie znaczy, że po świętach trzeba utrzymywać bardzo bliskie stosunki

Gość gość
Też ze swoją nie rozmawiam mój mąż jak idzie do mamuś z życzeniami tym mu mówię zeby życzył wszystkiego dobrego od nas wszystkich i po sprawie.

Gość gość
Wyślij kartkę :)

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace c**y neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw

Gość gość
żona też nie rozmawia ze swoją matką, jedynie córka czasem się u nich bawi aleona ma 2 lata. Chodzi o to że przez 2 miesiące nie powiedzialiśmy sobie nawet dłupiego dzień dobry a teraz jak gdyby nigdy nic mamy życzyć sobie wszystkiego najlepszego. Ja jej mogę najwyżej życzyć żeby nogę złamała. Czy jest sens składać takie sztuczne, fałszywe życzenia?