Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteś zadowolona ze swojego wyglądu?

Polecane posty

Gość gość

Ja tak szczerze powiedziawszy to nie, ale każdego dnia dziękuję, że mogę samodzielnie oddychać, nie jestem dla nikogo ciężarem i raczej to ja mogę komuś pomóc niż ktoś mi. To jakoś pomaga mi nie przejmować się wyglądem. Staram się dziękować za to, że mam sprawne ręce i nogi i to jest najważniejsze. Gdyby nie to cały czas bym wyła,że wyglądam jak wyglądam...

Gość gość
Nie jestem, ale pracuję nad tym;-)

Gość gość
Jestem, chociaż do miss mi daleko. Myślę podobnie jak Ty. Jestem zdrowa, samodzielna i to mi wystarczy.

Gość gość
Ja nie jestem zadowolona bo po prostu jestem zbyt piękna, ci ciągle uganiający sie za mną faceci są już wkurzający, a po za tym na każdym kroku większość ludzi ocenia mnie stereotypowo jako ładną, ale pustą laleczke :o to strasznie irytujące

Gość gość
Z figury jestem bardzo zadowolona, zdrowo sie odrzywiam, cwicze, wlosy mam dlugie blyszczace ok, oczy duze piwne, ok, zmienilabym nos bo zaszeroki,zeby wyprostowalam, wybielilam ok, ale mojemu facetowi bardzo sie podobam, nie zamierzam nic operowac, wstrzykiwac,

Gość gość
Zależy od dnia - nie lubię moich włosów i nie przepadam za nosem, ale ogólnie jestem zadowolona.