Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonarzeszow

Czy warto zatrudnić projektanta wnętrz?

Polecane posty

Witajcie kochane. Do tej pory chętnie czytałam posty na forum ale teraz postanowiłam się zarejestrować. Potrzebuję porady odnośnie tego czy warto zatrudnić do aranżacji swojej kuchni projektanta wnętrz? Zależy mi na rozwiązaniach nowoczesnych i takich które pozwolą na sprytne przechowanie dużej ilości naczyń.. Co o tym myślicie? Znalazłam taką firmę i nie wiem czy warto, zna ktoś może? http://optimumart.pl/

Gość bbeataa
ja polecałabym sama, masz wolną rękę, wiesz co chesz. Polecam zajrzeć na sklep.dajar.pl dużo fajnych rzeczy dla domu, sczzególnie kuchnia jest rewelacyjna, sama mam kilka rzeczy i są niezniszczalne.

Gość gość
Warto, samemu pomimo dobrego gustu mozna spaprac wystroj, jak nie masz kasy poszukaj na olx studentow architektury-zrobia to samo 2 albo 3x taniej.

Gość gość
Warto też chodzić po sklepach specjalistycznych i oglądać aranżacje, rozmawiać ze sprzedawcami ... Np. w salonie firmowym Flugger doradzą Ci fachowo we wszystkim co się tyczy wystroju wnętrza kolorem, doboru farb i tapet...

Gość gość
w internecie tez jest sporo inspiracji, teraz to modne hobby, jeśli chodzi o projektowanie wnętrz. Jeśli ktoś ma trochę smykałki w tym temacie, może próbować sam. U mojej przyjaciółki byli jednak architekci - http://wmw-architekci.pl/ i też ma rewelacyjnie zaprojektowane mieszkanie.

Gość gość
Ja uważam, że warto zainwestować w specjalistów w takich sprawach . Sama zajmowałam się swoim ogrodem przed 3 lata, po czym oddałam pałeczkę Rock&flower studio i muszę przyznać, że uratowali moj ogród:D polecam każdemu, to prawdziwi profesjonaliści i widać że pasjonaci swojej pracy

Gość gość
Absolutnie zgadzam się z przedmówcą. Ogrod jak juz zrobisz- to zostaje na lata. Mój ogród projektowali i prawdzili państwo z tej firmy http://www.w-moim-ogrodzie.pl/ . Bardzo mi się podobało to, że zaoferowali również pielęgnacje ogrodu - pielęgnowanie trawników, nawożenie roślin, przycinanie e krzewów i rozproadzanie preparatu przeciw szkodnikom. Super ! Potem sama się nauczylam i sama już prowadze ogródek:)

Ja uważam że nie warto lepiej poszukać samej ciekawych inspiracji, tak jak ja to robię. Szczególnie zapraszam na bloga: www.bykaja.pl

Gość gość
Mnie sie marzy ogrod w stylu wertykalnym. Dzis znalazlam firme Błahut Wojas Garden Design, ktora to ogarnia. Mam w planie tam dzwonic, tylko nie wiem, czy ktos mial moze do czynienia z ogrodami wertykalnymi? Zastanawiam sie nad tym, czy to mimo wszystko jest praktyczne.

Gość gość
Ogrody wertykalne najlepiej sprawdzaja sie w miejsach, gdzie nie ma mozliwosci zrobienia "zwyklego" ogrodu albo po to, zeby ladnie skomponowac ten "zwykly" z wertykalnym wlasnie.

Gość gość
A może po prostu zapisałabyś się na kurs projektowania wnętrz i samodzielnie spróbowała ją zaaranżować? Tutaj mają podobno taki kurs o bardzo ciekawym programie: http://www.akademia.ewaromanow.pl/. Moja koleżanka go skończyła i zawsze mówi, że nauczyła się na nim wielu przydatnych rzeczy i że ucząca tam kadra ma bardzo dużą wiedzę, doświadczenie w projektowaniu…W ogóle po tym kursie tak pięknie urządziła swoje mieszkanie...Myślę, że Tobie też by pomógł ten kurs i przy okazji nauczyłabyś się czegoś nowego, zastanów się nad tym. Ta akademia jest godna polecenia.

Gość gość
I co? Zdecydowalas sie moze w koncu na zrobienie ogrodu wertykalnego? Pytam, bo sama jestem na etapie poszukiwania specjalistow od tego.

Gość gość
A ja bym chciala zamowic jakies fajne roslinki do ogrodu, a niekoniecznie isc w jakies wymyslne ogrody wertykalne. Ladny, normalny ogrod... Polecacie jakies konkretne roslinstwo?

Gość gość
weszłam na tą stronę biura projektowania wnętrz i powiem jedno TRAGEDIA, BEZNADZIEJA sama zrobisz lepiej

Gość gość
Co do roslin to w moim odczuciu pieknie wygladaja rosliny, z ktorych potem mozna zjesc owoce ;-) Osobiscie jestem fanka borowek i jagod.

Gość gość
Od wertykalnych polecam firmę BłachutWojas GardenDesign. Wejdż sobie na ich stronę, jeśli dalej szukasz.

Gość gość
Co do roślin to ja swoje kupiłam przez stronę Rośliny do ogrodu ;-)

Gość gość
A gdzie sie w nie zaopatrujesz?

Gość gość
Od kilku lat zamawiam od firmy Romańscy.

Gość malec77
Witam. Zarekomendowałbym firmę Elite Design Jolanta Augustyniak , z jednej prostej przyczyny -cena idealna w porównaniu do jakości :). Zero problemów z projektem a także materiałami :). Projektowanie wnętrz wrocław - http://elite-design.pl/ Polecam !!

Gość gość
witam mi się wydaję że warto zainwestować w projektanta. Remontowałem dwa mieszkania, pierwszy remont robiłem sam. Wybierałem sam płytki farby i itp. W drugim mieszkaniu miałem projektanta z http://pskprojekt.pl i wygląda dużo lepiej i remont kosztował mię taniej nisz w pierwszym mieszkaniu

Gość gość
ja zainwestowałam w architekta wnętrz a właściwie panią architekt z pracowni www.punktystyq.com.pl i nie żałuję, idealnie trafiła w nasz gust zadbała nawet o najmniejsze szczegóły. Dlatego jeżeli chcesz mieć piękne wnętrza to nie masz się nad czym zastanawiać.

Gość gość
jeśli nie masz pomysłu na kuchnię to myślę, że firma www.siemieniako.pl ci pomoże. Nam zaprojektowali i wykonali bardzo piękne i funkcjonalne meble do kuchni, wszystko idealnie się mieści. Teraz przyszedł czas na zagospodarowanie przedpokoju, wszystko już wymierzone i zaprojektowane, a szafa w najbliższych dniach zostanie zamontowana.

Gość gość
Kiedy ja w końcu zakupiłam swoje własne mieszkanie to chciałam je urządzić w jakims fajnym nietuzinkowym stylu ale niemiałam kompletnie pomysłu jak to zrobić. Moja znajoma poleciał mi swoją koleżankę absolwentkę ASP w Krakowie Panią Marte Wanat. Zrobila mi piękny projekt kuchni i salonu. Treaz wiem ze moja mieszkanie to moja ostoja.

Gość gość
Jak ktoś ma dobre oko i wizję swojego mieszkania to projektant nie potrzebny. Jakis czas temu odkryłam fajny sklep z meblami kolonialnymi http://dobremeble.net/. Zakochałam się w tym stylu - meble są tak piękne i przytulne że mam chęć urządzić sobie całe mieszkanie w takim stylu.