Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę tych co jedzą za 200 zł mc napiszcie jakie produkty jecie w ciągu dnia

Polecane posty

Gość gość

jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, co jecie za 6 zł dziennie. Pewnie nic wartościowego, bo co można kupić za 6 zł??? Przecież ryby,sery, inny nabiał, czerwone mięso,warzywa,owoce, ciemne pieczywo,soki, to wszystko kosztuje. Więc jak wygląda wasz dzienny jadłospis??

Gość gość
bułka, pasztet, zupa w proszku

Gość gość
chleb zwykły, pasztet podlaski, frytki z własnych ziemniaków, przysmak w konserwie

Gość gość
kanapki, tanie pierogi, płatki śniadaniowe, ryż, makaron, jabłka jem za trochę więcej, ale to taka studencka podstawa :D

Gość gość
Kartofle z solą , chleb ze łzami i wodę z kranu:(

Gość gość
drób jest niedrogi

Gość gość
salata + oliwa + ser bialy (sniadanie) - starcza na 2-4 dni zupa pomidorowa: koncentrat, cebulka, marchewka, ziola, suszone warzywa, kostka rosolowa (lub zamrozony bulion jak zostanie). Czasem dodaje makaron ALBO jogurt naturalny maly (sniadnanie) kawalek gotowanego kurczaka, pol pomidora, pol jablka ALBO makaron, krewetki (obiad) jogurt z prazonym jablkiem z cynamonem (sniadanie) ja duzo nie jem :) i nie oszczedzam, zeby nie bylo - tyle mi wychodzi pije tylko wode,wode z cytryna i herbate mietowa aha i raz w tyg. robie glodowke jednodniowa dla zdrowka :)

Gość gość
no właśnie niedrogi, a czemu? Bo kurczaki faszerują sterydami i rozmnażają się na potęge, a wy później kupujecie udka za 3.99 kg

Gość gość
aha - nie jem chleba (no moze raz w mcu - sama pieke) i ziemniakow, czasem jem makaron. Glownie jem zupy (sama gotuje) albo surowki z serem lub kurczakiem, porcja starcza mi na dlugo z owocow jem gl. jablka jak nie ma sezonowych, wole warzywa, sokow nie kupuje

Gość gość
Jak ktos nie ma kasy to chyba jasne ze zdrowo nie je, prawda? Ja jedzac super zdrowo wydaje ok. 700-1000zl na osobe, ale spokojnie mozna sie urzymac za 200zl na mc, ale wtedy nie jesz ani zdrowo ani super smacznie. Sniadania i kolacje to bulka / chleb bialy z pasztetem albo serem topionym (moze byc bez warzyw i masla), obiad to np. makaron z sosem z paczki bez warzyw (bo drogie) albo zupa na kostkach rosolowych i tez z paczki / butelki z jakims pojedynczym smetnym warzywem, do tego nalesniki z dzemem, kupne pierogi, kupny filet rybny + ziemniaki i tak dalej