Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka, a święta Bożego Narodzenia....

Polecane posty

Gość gość

Jej narzeczony miał wypadek. Leży od tygodnia w szpitalu i walczy o życie, jak na razie jest nie przytomny. Stan jest stabilny jeszcze ciezki , ale z kazdym dniem polepsza sie mu. Rozumiem ból mojej córki, bo przecież go kocha, ale przecież on tam też ma rodzinę, mogła by spokojnie wrócić do domu na święta, ale ona nie chce woli spędzić je w szpitalu. Siedzi przy nim całe dnie i noce, jest zmęczona, a trochę odpoczynku by jej się przydało. Jejku dlaczego ona jest taka uparta. ...

Gość gość
po co piszesz takie głupie prowokacje?

Gość gość
To nie jest prowokacja.

Gość gość
a ty bys nie siedzial przy córce jak by wypadem miała czy poszła bys wylegiwac sie na kanaoie w domu. Lepiej bys sie pomodliła np Różaniec odmow a wiecej zyskasz

Gość gość
Ciekawe czy gdyby twoj maz lezal w szpitalu to zostawilabys go w swieta w szpitalu i swietowala z rodzina przy stole! Nie sadze. Chlopak walczy o życie, wiec zamiast wtrącać sie lepiej wesprzyj córkę,zapytaj czy czegoś jej nie potrzeba.

Gość gość
Jestes tak glupia czy udajesz? To jest ktos bardzo bliski jej sercu, ktos z kim ma tworzyc kiedys rodzine, jesli Ty bys wrocila sobie spokojnie na swieta zostawiajac go jego rodzina to ja nie wiem co za facet chcial Cie poslubic.Co jej z tych swiat ktore de facto co roku sa tak samo nudne, kazdy patrzy najesc sie, odpakowac prezenty odfajkowac pasterke i isc spac. A w szpitalu lezy jej ukochany, pewnie wolalaby spedzic swieta z nim w szpitalu niz w domu bez niego tepa babo.

Gość gość
Siedzialabym. Ale ja jestem mamą. Moja córka nie dawno moja córka poronila. On mógł normalnie funkcjonować. Spał w domu, normalnie jadł. Wychodził ze szpitala kiedy moja córka dostawała tabletki na senne. Nie widziałam w nim jakiegoś żalu, że jego narzeczona poronila. A moja córka poświęca dla niego zdrowie.

Gość gość
Moglabys zrobic parę pólmisków z czyms, i razem z nią posiedziec przy jej narzeczonym. Tak i w Wigilię, jak i w Swięta.

Gość gość
Tyle ze ona mieszka zagranicą. Nie mogę jechać do niej. Serca mi się łamie jak ją widzę - zaplakana, załamana, nie je, nie pije, nie śpi. Ile ona jeszcze tak wytrzyma ? Przecież bardziej będzie mu potrzebna jak się obudzi.

Gość gość
To jest inna sytuacja- zresztą, między nią a nim. Skoro ona jest przy nim, to uważa, ze tak nalezy.

Gość gość
A ja cie rozumiem i uwazam ze masz racje szczególnie jezeli to prawda z tym poronieniem i jego zachowaniem.Tym siedzeniem nic mu nie pomoze,ciekawe czy on by tak siedział u niej. Niech tez szanuje matke,bo facetów mozna miec wielu.

Gość gość
Nie jest inna sytuacja. Moja córka załamała się kiedy straciła dziecko. Chociaż nie planowała macierzyństwa to zdążyła pokochać to dziecko. Ciągle płakała, dalej nie doszła do siebie. A to ze on ją przytulił czy trzymał za rękę przecież nic jej nie pomogło.

Gość gość
13.13 gościu nareszcie ktoś mnie zrozumiał. Po poronieniu spędził z nią jedną noc, którą przeplakala, rano dostała tabletki na senne i on wyszedł, bo stwierdził że przecież śpi. Pojechał do niej wieczorem i wokół późno wieczorem. Rano zdążył wziąć prysznic, zjeść śniadanie. A moja córka ? Nawet do domu nie jeździ. Nie widziałam w nim jakiegoś żalu, smutku. Był normalny. Jeżdżąc do córki zawsze mieszkamy w ich mieszkaniu.

Gość gość
Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz

Gość gość
Skasujesz to znowu wkleję głupia p**do. Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz

Gość gość
Dość zaśmiecania forum przez nudzących się debili Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz Przecież pisałaś te głupoty na ciążowym . Nudzi ci się to posprzątaj w domu . Matce pomożesz

Gość gość
Widać ze go kocha.