Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam beznadziejną osobowość. Jestem nudna, nieśmiala, spokojna, zamulona, cicha..

Polecane posty

Gość gość

To niszczy mi zycie od kiedy pamietam, od dziecka. Byłam zawsze w kącie, z dala od innych, nie mam zadnych znajomych, jestem patologiczną melancholiczką, introwertyczką... Mam 24 lata, nie studiuje, ledwo zdalam mature, siedze w domu i nic nie robie, nie umiem sie zmotywowac, NIE MOGĘ, nie mam zadnego hobby, zadnych planow, marzeń nic... Pare razy sprobowalam narkotyków i wtedy bylam po prostu taka szczęsliwa, radosna, aktywna, rodzice sie zastanawiali co mi jest, ze nareszcie wyszlam z domu. Chyba zostane narkomanką lbo pojde do psychiatry po leki, inaczej nie widze siebie na tym świecie :O

Gość gość
Nie masz beznadziejnej osobowosci, tylko jakies problemy psychiczne i radze Ci je wyleczyc, bo w tym wieku siedzenie w domu, brak pracy, wyksztalcenia, brak checi robienia czegokolwiek i wegetacja na wlasne zyczenie nie jest normalny :O

Gość gość
A rząd zdelegalizował narkotyki... :D Uważam, że ludzie powinni spalić ten rząd i przepisać konstytucje, inaczej zrobią z nich niewolników bez prawa do czegokolwiek. Po prostu odbiorą im wolną wolę. :D

Gość gość
mam tak samo.. zaczęłam studia ale własnie chyba mnie już z nich wyrzucą.. jestem dda.. mam depresje.. biore antydepresanty.. Ale mam wrażenie, że mi się pogarsza.. Całkiem już jestem antyspołeczna już nawet nie chce z nikim gadać.. jestem nudna, nie umiem gadać z ludzmi.. Nie mam ochoty nic robić. Nic mnie nie cieszy, wszystko jest obojętne. Na nic nie czekam. Nie mam już marzeń ani planów. Nic. Kompletne pustka w środku. Zawsze wszystko sobie pieprze... Mój schemat - jest "dobrze"= jest nudno, więc wtedy zaczynam coś odpieprzać w stylu omijania, uciekania, wagarowania.. potem strach, potem znowu omijam, a potem karanie siebie za głupotę, a potem rezygnacja ze wszystkiego. G****o. Jestem gównem

Gość gość
A skąd miałaś na narkotyki skoro nie pracujesz? Jeśli chcesz zostać narkomanką sprzedającą się ćpunom za działkę jakiegoś syfu, to śmiało. Nie jesteś beznadziejna, tylko najnormalniej w świecie leniwa, bo nie chce ci się nic robić.