Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie zdradza i obwinia mnie za to

Polecane posty

Gość gość

Mąż chce rozwodu bo podobno ma dość monotonnego życia. Po kilku tygodniach odkrywam że ma kochankę. Na moje pytanie jak mogłeś stwierdza ze to tylko i wyłącznie moja wina. Bo w domu z a czysto, bo każdy dzień podobny jeden do drugiego, bo nie chciałam jechać z nim na ryby ( seks miał prawie zawsze kiedy i jak chciał), dom zadbany, dziecko tez. Pracuje, pieniędzy przynoszę niewiele mniej niż on. Chce rozwodu, kocha tamtą ale wyprowadzić się nie chce tylko straszy mnie żebym uważała bo on pójdzie ze mną na wojnę jeśli powiem jego rodzinie( bo on od 1, 5 miesiaca nie powiedział jeszcze rodzicom że się rozwodzi a i siostry prawdziwego powodu też chyba nie znają). czemu facet nie ma honoru, nie dogada spraw finansowych( mamy wspólne kredyty) i nie pójdzie do kochanki a mnie da święty spokój??

Gość gość
Kobiety są takie same. Płeć nie ma tu nic do rzeczy. Albo jest się dobrym, albo nie.

Gość gość
Dokładnie - autorko, kilka lat temu byłem dokładnie w Twojej sytuacji, tylko nie miałem dziecka. Cała wina za wszelką cenę miała być zrzucana na mnie. Nie ma sensu się roztkliwiać...Są ludzie i są ludzkie świnki...

Gość gość
I nic się na te chrumki nie poradzi. One chcą mieć ciastko i zjeść ciastko.

Gość gość
nie można generalizować,że kobiety takie są czy faceci, często spotyka się że wspaniała kobieta, pod każdym względem ideał, wiąże się z przysłowiową szują.Super facet troskliwy , pracowity i kochający zakochuje się w materialistce, manipulatorce itd. gdyby ci super dobrali się nawzajem, chyba było by im nudno w związku, takie już życie poplątane jest, ale autorko głowa do góry nie daj się zastraszyć walcz o swoje

Gość gość
Za zdradą idzie poczucie winy. A po co małżonek ma się czuć winny skoro może o wszystko obwinić żonę, a siebie - biednego misia - wybielić? No i skoro on jest taki niewinny, no to rodzina nadal ma tak myśleć i dlatego nie wolno nic mówić rodzicom. Nie daj sie zastraszyć. Jak zobaczy, ze jesteś silna, to spuści z tonu.

Gość gość
beznadziejny typ, ale sobie obleśnego typa wzielas za męża, wspolczuje

Gość gość
Fatalny facet. Nie daj sie zastraszyc jakimis glupimi pogrozkami bo tylko dajesz mu poczucie pewnosci siebie. Powiedz rodzinie przez co przechodzisz i dlaczego. A on niech sie tlumaczy i spieprza z domu.

Gość gość
pogoń go z domu do kochanicy i poinformyj jego rodzzinę jaki on cham

Gość gość
Dokladnie w takiej samej sytuacji postawil mnie moj maz . Przyznal sie do wszystkiego ale zniszczyc "nasze" zycie sie boi . Do kochanicy ciagle wydzwania i placze jaka to zona okropna . Co za egoistyczny typ , ale sama jestem sobie winna ze 20 lat chodowalam taka " zmije " . Mamy 3 dzieci 2 kredyty i co dalej ?

Gość gość
czemu facet nie ma honoru, nie dogada spraw finansowych( mamy wspólne kredyty) i nie pójdzie do kochanki a mnie da święty spokój?? x Ja bym dał inne pytanie: Czemu byłaś taką kretynką że zainteresowałaś się takim facetem?

Gość gość
Chce rozwodu niech ma, nie mecz się. Skonsultuj z prawnikiem szczeguly bo on chce widać wszystko dla siebie. Po rozwodzie i tak wyjdzie na Twoje bo to jego wina, on się wyniesie a nie Ty z dziećmi. Taki typ nie kicha nikogo. On tylko myśli o sobie. Mnie mój maz wkurza co dzień, co dzień pokazuje jak w nosie ma mnie i dziecko, śpi tylko tu i je i czekam na rozwód. On nie chce się wynieść.

Gość gość
Facet ma prawo zdradzać ponieważ to on podrywa,zarabia,ogarnia życie

Gość gość
dlaczego kobiety kochają dupków?

Gość zawsze szczery
Facet ma prawo zdradzać ponieważ to on podrywa,zarabia,ogarnia życie x kazdy ma prawo zdradzac, to oczywiste, bo prawo zdrady nie zabrania :-)

Gość gość
autorko,zadbaj o dowody zdrady ,nie miej litości dla takiej szmaty