Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRACODAWCA PL

Polaki nie chca pracowac dlatego firmy MUSZĄ sprowadzac ze wschodu pracowników

Polecane posty

Gość gość
im kto większy kretyn tym będzie więcej zer dopisywał. Ja samych odsetek mam dziennie 10000000000000000000000000000000zł. I co tępe q**sy? a ty pracodawca, idź żonkę pilnuj, bo ty sie tu produkujesz, a dwaj twoi robotnicy posuwają ja w dwie dziurki naraz.

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie, postkomunistyczna glizdo. nie pracuję bo mam kasę z wynajmu kamienicy. pluję twoim starym na głowy

Gość PRACODAWCA PL
Wyjeżdżanie juz nie jest modne. W PL codziennie nowych kilkaset miejsc pracy. Pensje rosną. Inwestycje również. UE sie starzeje i ma odpływ inwestycji. My mamy napływ i rozwój. Wyjeżdżają mający dwie lewe ręce. Odwalają manianę w PL na rozmowach kwalifikacyjnych. Takich do pracy nam nie potrzeba. Kazdy by chciał od razu 5000zł i fotel dyrektorski. Nie ma tak. I kraj się rozwija. A nieudaczniki w UK zawsze narzekają.

Gość gość
spoko, kartoflę lubię,

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie, postkomunistyczna glizdo. nie pracuję bo mam kasę z wynajmu kamienicy. pluję twoim starym na głowy

Gość PRACODAWCA PL
Wyjeżdżanie juz nie jest modne. W PL codziennie nowych kilkaset miejsc pracy. Pensje rosną. Inwestycje również. UE sie starzeje i ma odpływ inwestycji. My mamy napływ i rozwój. Wyjeżdżają mający dwie lewe ręce. Odwalają manianę w PL na rozmowach kwalifikacyjnych. Takich do pracy nam nie potrzeba. Kazdy by chciał od razu 5000zł i fotel dyrektorski. Nie ma tak. I kraj się rozwija. A nieudaczniki w UK zawsze narzekają.

Gość gość
nieudacznicy ewentualnie. twoja stara dała du/py ruskiemu, że nie umiesz po polsku pisać?

Gość gość
a swoją drogą, ciężko jest znaleźć dobrą pracę, ale jeszcze trudniej dobrego pracownika. I takiemu trzeba dobra zapłacić, bo firma bez obrotnych ludzi nie istnieje. I żaden ukrainiec nie pomoże, on tylko może worki nosić i rowy kopacz.

Gość gość
panie PREZESIE relanium juz zazyłes bo pojechali ci po majtach az miło pewnie zonie dzisiaj sie oberwie albo w złosci psa skopiesz .moja rada niepchaj kija do ula to cie pszczoła nie jebnie

Gość PRACODAWCA PL
dobra,już idę, bo rano muszę odbić kartę na zakładzie i z robolami walnąć flachę trochę zgłupłem, bo mój stary który był kapusiem i donosił na kolegów na SB bił mnie młotkiem po głowie. ale teraz jest spoko, założyłem burdel i dałem z miejsca po znajomości pracę swojej córeczce. ch/uj że ma 10 lat, daje radę lepiej niż niejedna dorosła. chyba podpiszę z nią umowę o pracę. co sądzicie?

umowy smieciowe nazywaja sie ze nie ma z nich emerytury i połowa polski bedzie na tych umowach smieciowych to co będzie na starosc z mopsa korzystać

Gość gość
po wpisie z 22.04 widze ze dupka zaczyna mieknąc czyzby cos do tej pustej pokomunistycznej głowy dotarło

Gość PRAC0DAWCA PL
dobra,już idę, bo rano muszę odbić kartę na zakładzie i z robolami walnąć flachę trochę zgłupłem, bo mój stary który był kapusiem i donosił na kolegów na SB bił mnie młotkiem po głowie. ale teraz jest spoko, założyłem burdel i dałem z miejsca po znajomości pracę swojej córeczce. ch/uj że ma 10 lat, daje radę lepiej niż niejedna dorosła. chyba podpiszę z nią umowę o pracę. co sądzicie?

Gość gość
a juz myslałe ze zmondrzał ale nie 10 letnia córke od prostytutek wyzywa oby cie cale seminarium wyr....ło tepa pało ja tez sram na twój głupi pusty łeb wypir....j stąd ty zje..e genetyczny i ty sie uwazasz za kogos mondrego po szkole

Gość gość

Gość gość
'wykryłem cię jełopie' a, bo gdybym nie zmienil, to nie wiedzialbyś, że to nie ty napisałeś? ale jaja, twoja córunia faktycznie się kur/wi?

Gość gość
'mondrego po szkole' padłam :D hahahahaha

Gość gość
Widać ze cie szlag trafia bo pracowników nie możesz znaleźć. A jak znajdujesz to nierobow którzy chleja po pracy. Za porzadna prace trzeba płacić.

to ich będzie stac ich tylko na warzywa i firmy padną bo tych z moppsu nie będzie stać na nic więcej

Gość gość
Co? Ukraińcy tez nie chcą pracować za 1200? Hahahahaha Sam z*********j

Gość PRACODAWCA PL
Mylisz sie tepaku, 1200 to atrakcyjna stawka dla ukraincow, problemem jest pozwolenia na prace ale niedługo to bedzie prostsze bo wy polacki byscie chcieli nie wiadomo co

Gość gość
burak otworzyl sobie nowy temat "Wyjechali sami nieudacznicy i lenie" chyba zaczyna mu brakowac rąk do pracy ajeszcze kozaczy

Gość gość
Ciekawe po jakiemu będziesz z nimi gadał cwoku

Gość gość
Nie sadze żeby im się opłacało. Nawet Ukraincom

Gość PARCODAWCA PL
dobra już nie będę ściemniać-nikt nie chce pracować przy mojej chu/jowej chałupniczej linii produkcyjnej gdzie wyrabiam ocieplacze na kut/asy, więc założyłem gó/wniany temat na babskim forum :P

Gość gość
Drogie Panie i Szanowni Panowie, opuśćmy wątek, nie podbijajmy szczochowi tematu w górę bo to albo prowo albo jakiś parobas cuchnący komuną założył temat bo mu się żona puszcza z robolem

Gość gość
zaden problem zglaszasz w starostwie ze bedziesz zatrudniał Igora X i dostajesz pozwolenie wysyłasz Igorowi 100 baksów bo musi na granicy pokazac ze ma zaco zyc do 1 wypłaty i juz puzniej obiecasz mu ze zarobi 1200 a ze jestes skompy wypłacasz mu 1000 zl on w podzience odcina ci tą pustą głowe i jednego chwasta mniej proste.