Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dom dziecka pyt

Polecane posty

Gość gość

Mam trochę ciuszkow do oddania po dwóch dzieciach, jakieś zabawki itp. Pomyslalam ze dam to jakiemuś domu dziecka. Tylko niewiem jAK to wygląda. Po prostu idę, dzwonie do bramy i mówię że mam do oddania rzeczy do dzieci??

Gość gość
szlachetny cel, ale malo ktore domy dziecka przyjmuja takie rzeczy, wbrew pozorom maja pelno sponsorow i nie biora takich rzeczy juz, pracowalam w domu dziecka i wiem ze takie praktyki sie stosuje, chociaz ja bym brala, zawsze sie przydzadza :) zadzwon tel. i spytaj czy przyjma, a jak nie to do mopsu lub jakiejs swietlicy srodowiskowej

Gość gość
szlachetny cel, ale malo ktore domy dziecka przyjmuja takie rzeczy, wbrew pozorom maja pelno sponsorow i nie biora takich rzeczy juz xxxxx Niekoniecznie. U syna w klubie co roku jest zbiórka ubrań i zabawek na dzieci z domu dziecka.

Gość gość
Ja oddaję do kościoła, zawsze biorą. Zadzwoń i zapytaj, czy mają jakąś grupę/sekcję charytatywną i do nich się zgłoś.

Gość gość
Zadzwoń do domu dziecka i zapytaj czy przyjmują . Mozesz jeszcze sprawdzić w domu samotnej matki.

Gość gość
No dziwne, że teraz nagle nie skrzeczycie, że rzeczy muszą być nowe, a autorka po chamsku robi sobie pprządek w szafie na święta :D!