Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ale lipa. Nie ma kogo podrywać.

Polecane posty

Dno... Aptekarka to jednak za...bista była. Te młode dziewczyny to są dziwne. Instagramy, malowanie pazurków, drą ryja. Masakracja.

Gość dawny cream
moze narazie sobie odpusc podryw zajmij sie sobą bo teraz okres swiąteczny . podrywem zajmieszsie od stycznia jezeli masz jeszcze checi

Gość gość
wyjdź w Sylwestra na rynek, na pewno upolujesz jakąś chorą samicę:-)

Ja dziękuję za Sylwestra, zimno będzie, żeby po dworze biegać. A zakochać się nie jest tak łatwo. Nie ma wielu super kobiet, Pięknych i skromnych zarazem. Cream, racja teraz to w domu i do kościoła. Teraz właśnie trenuje pompki itp. I dochodze do siebie, katar jeszcze mam. Po sklepach jeszcze chodzę, trzeba pokupować.

A ja mam wolne, dziś spałem do 12 :D,szkoda że tak mocno wieje,bo bym pojechał na basen popatrzeć na suczki.

tzn dwajścia tak na żywioł bez wcześniejszych treningów. Od czasu do czasu stosuje zamiast kawy.

Gość gość
dwajścia to ja na śnie robię, bez wcześniejszego treningu:-P słabe, chore samce:-)

Looooser -Jak dziennie trenujesz, masz małą masę,to z pierdnięcia zrobisz sto. Jak bez treningu od pół roku,to walnąłem 50, jak dziennie robiłem,to robiłem 100. w lato robię wiecej pompek, bo jestem te 5 kg chudszy niż w zimie. Musiałem odespać, skoro każdego dnia pobudka o 5 godzinie, spanie po 4-5 godzin,to organizm musiał odespać.

"gość dziś dwajścia to ja na śnie robię, bez wcześniejszego treningujezyk.gif słabe, chore samceusmiech.gif" xxx a umiesz szybko biegać? bo jak nie to ty moożesz za chwile być chory po pierwsze i po drugie stracić status samca:)

Gość gość
Już wiemy, z kim sypia BSA. Z organizmem

gość-Przy jakiej masie robisz te pompki? Bo ja przy masie 105 kg, czyli na łapach muszę taki ciężar podnosić,jak bym ważył 80kg,to bym podnosił zaledwie 80 kg.

Gość gość
:-) kobiecie grozisz:-D

Gość gość
jednakowoż pomimo równouprawnienia, nie pozbawisz mnie statusu samca:-)

gość dziś -Ilość pompek nie oznacza dużej siły,pytanie ile wycisniesz na klate? 50 kg podniesiesz na ławce?

Gość gość
50 kilo to ja ważę:-O

Gość gość
ja biorę na prostej 70kg maks. chciałbym 100 ale to jeszcze muszę potyrać. sam ważę 75

musze kogoś go pozbawic żeby wziąć dla siebie:) Wygladasz mi na łatwą zdobycz:)

gość dziś -No widzisz, a faceci wyciskają więcej na ławce, niż ważą, rozumiesz różnice siły pomiędzy kobietą a facetem?

Gość gość
Wygladasz mi na łatwą zdobyczusmiech.gif xxx poznałeś po charakterze pisma?:-)

Gość gość
BSA xxx ehę

Elegancko BSA. Masz dużo siły. Ja trenuję 2 razy w tygodniu, mięśnie się lekko zwiększają, ale robię po 30 kilka pompek max dalej. Mam z 82 kg, tu też schudłem i mam już dobrą wagę. Wzrost ok. 185 cm.

Looooser -Dużo zależy od genów, ja nie lubię iść za bardzo w masę, bo brzuch się pojawia, wolę być w wadze 100-105 kg,niż mieć lepszą masę,kosztem wystającego brzucha, dlatego też trenują kolarstwo i pływanie,świetnie wpływa na sylwetkę.

100-105 kg przy wzroście 193 cm,to dla mnie najlepsza sylwetka faceta, bo to płaski brzuch,dobra klata, mocne nogi i ręce, chciał bym tak zawsze wyglądać,jak teraz w wieku 30 lat