Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle brzucha,żoladka,promieniujace do Pleców.

Polecane posty

Gość gość

Witam od 4 dni zmagam sie z nudnościami oraz bólem brzucha.Lecze sie na nerwice,mialem wczesniej nadżerki żoładka.Ponoc mam jeszcze jelito drażliwe czy jakoś tak,na początku sądzilem ze to moze byc jelitowka gdyz tydzien temu moje dziecko wymiotowalo cala noc i mialo goraczke,po paru dniach zlapalo moja żone ale tylko bole brzucha przez pare dni a teraz od paru dni ciezko mi zasną przez te dziwne bole,dodam ze wczesniej jadlem peniciline duze dawki przez 3 tygodnie gdyz mialem angine ropna przez 2 miesiace niemal,i nie mogli mi jej zwalczyc zadnym antybiotykiem dopiero przy penicylinie mi znikla,minelo poltora tygodnia a tu takie problemy,nie wiem co mam obwiniac za te bole jakas chorobe wirusowa,antybiotyki czy wrzody,nadżerki.dodam ze nie jadlem oslonek ani nie pilemjogortow przy zadnym antybiotyku,jezeli to jest wazne.dzis bylem wszpitalu zrobili mi cala morfologie,badanie moczu,oras usg brzucha,nie bylo tam nic niepokojacego,dali mi kroplowke z czyms rozkurczowym,ketanol i poscili do domu bylo troche lepiej ale teraz znowu jest podobnie jedynie troche mniej brzuch boli i nie ma takich mdlosci ale za to promieniuje do plecow ;/ pomocy?

Gość gość
dodam jeszcze ze jem Cital ( antydepresant ) oraz suplementy Kreatynowe ze skladem ktorego nie wymówie nawet.

Gość gość
jeśli nie brałeś osłonowego nic to mogą się pojawić problemy żołądkowe, możesz teraz nawet brać żeby uregulować florę żołądkową np. acidolac, multilac. Przynajmniej 2-3 tygodnie.

Gość gość
Acidolac junior podaję dziecku przy biegunkach, bólach brzuszka itp. zawsze się sprawdza, probiotyki to cenne bakterie.