Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 25 lat to za późno na pierwszy związek?

Polecane posty

Gość Memła
Raczej tak. Ale lepiej późno z odpowiednią osobą, niż wcześniej z byle kim.

Gość Taki_jeden_964
Za późno. Ja co prawda w wieku 35 lat ale ja to ja. :) I mam super dziewczynę. :)

Gość gość
Ludzie, co z Wami? Każdy zaczyna wtedy, kiedy chce/los mu na to pozwala... Do takich spraw nie ma wyznacznika.... Kochasz/zakochujesz się w określonym momencie i chyba nie masz na to większego wpływu kiedy poczujesz, że naprawdę chcesz spróbować z daną osoba. Dlaczego każdy zawsze porównuje się z innymi? Zbierajcie własne doświadczenia w danym Wam czasie, dzielcie się nimi, radźcie, ale nigdy nie porównujcie do kogoś, że ktoś coś zrobił szybciej/później lub że coś wypada/nie wypada.

Gość gość
Późno, ale nie za późno, przecież jeżeli związek jest ok, to co to ma do rzeczy :D

Gość gość
Późno, ale za późno to moim zdaniem nigdy nie jest. Jeśli poznałeś/aś kogoś, z kim chcesz być i kto chce być z tobą, to po prostu się tym ciesz, a nie myśl o tym, że innym się wcześniej udało.

Gość gość
Uważam że lepiej później niż wcale.

Gość gość
nigdy nie jest za pozno

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie za pozno

Gość gość
polecam dla wszystkich par czytanie pisma MILUJCIE SIE

Gość Ryan1985
Ja mam 29lat, żadnego związku za sobą. Słyszę za plecami jak bliscy nawet w rodzinie jak i znajomi mówią, że chyba jestem gejem. Jak to możliwe, że nie ma kobiety... Trochę smutny jest fakt, że każdy ma żyć tak samo jak cała reszta społeczeństwa.

Gość gość
Moim zdaniem wcale nie za późno tylko w sam raz. W tym wieku oboje już jesteście dojrzali i wiecie czego chcecie bardziej niż para 17-latków, a więc szansa na powodzenie jest większa.

Gość Ryan29
25 lat to jeszcze w sam raz. Ludzie konczą studia, szukają pracę więc 25-27lat to ostatni dzwonek na START czegokolwiek. Ja mam 29lat i uważam że to już za późno.

Gość dawny cream
mysle ze tak bo większosc kobiet w tymwieku juz ma za sobą kilka związków oraz kilku partnerów seksualnych zasobą a ty masz na koncie 0 więc juz na starcie masz gorzej więc lepiej dac sobie spokój bo na nikogo fajnego nie trafisz

Gość gość
co to k***a za myślenie , na co ma być za poźno. trzeba być debilem żeby zadawać takie pytania.

Gość gość
czyli uważasz że w takiej sytuacji można stworzyć normalny i zdrowy związek z osobą bardziej doświadczoną?

Gość dawny cream
" czyli uważasz że w takiej sytuacji można stworzyć normalny i zdrowy związek z osobą bardziej doświadczoną? " raczej nie poniewaz osoba doswiadczona swoje doswiadczenie zdbyła z innymi a jej partner czy partnerka od swojego jedynego partnera więc zawsze bedzie na gorszej pozycji nawet jesli chodzi o wspomnienia , osoba która ma kilka związków za sobą zazwyczaj wspomina swoich byłych a osoba która nigdy nikogo nie miała co ma wspominac? nic bo nikogo nie miała, ogólnie uwazam ze takie związki są bez sensu , ja bym sobie z tym nie poradził ale mówie tylko za siebie

Gość gość
za wczesnie