Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie wigilie w pracy?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nienawidzę, nie wiem jak się wymigać od tego jutro

Gość gość
nie dlatego że na nie nie chodzę ale u mnie wigilia jest po pracy wiec zamiast na wigilię ide do domu

Gość gość
Na szczęście w pracy wigilia jest po pracy.Nie lubię składać życzeń i przyjmować od judaszy.Tak obłuda~!

Gość gość
Jak mają świeży i smaczny opłatek, to lubię.

Gość gość
Jak jest w godzinach pracy, dobre jedzonko i szef wrzuci coś do kopertki na święta, to czemu nie... W poprzedniej pracy szefowa zamawiała catering, zastaw się a postaw się, a pracownikom dała kalendarze firmowe... masakra, lepiej by dała po tej stówce na święta. A już wigilia po godzinach pracy to w ogóle porażka, przecież przed świętami i tak jest masa rzeczy do zrobienia, nie ma czasu na wigilie pracownicze...

Gość gość
Wigilia pracownicza powinna być W GODZINACH PACY. Jak jest po, to tylko kolejna drwina z pracowników, policzek wymierzony w ich twarze. Taki szampan to gardło wypala, a karpik ością staje. To niewyobrażalne, że niektórzy pracodawcy są tak bezczelni, że takie hutzpy organizują. Jak nie da się zrobić spotkania opłatkowego w normalnych godzinach pracy, to lepiej by wcale go nie było.

Gość gość
ja nawet lubię, jest chwila przerwy, w pracy można pogadać. w sumie, mimo tego, że m.in. na mnie spada trochę organizacja wigilii firmowej (zamówienie cateringu, ostatnio stąd - www.slimak.com.pl/spotkania-imprezy/ ustalenie menu, informacja pracowników itp ) Ale i tak fajnie było!

Gość gość
a ja bardzo miło wspominam pracownicze wigilie. Przyjęcie zawsze odbywa się w jakimś pięknym miejscu (w ubiegłym roku w Pałacyku Otrębusy). Mamy czas żeby na luzie pogadać, pośmiać się - warto na takie imprezy się wybierać ;)

Gość gość
U mnie nie ma takich p*****l na szczescie ;-)

Gość gość
W tym roku zaczęłam prace w nowej firmie i tutaj niestety jest wigilia. Nie można się wymigac za bardzo bo w godzinach pracy a szef wybiera taki dzień gdzue nikt nie planuje urlopu czyli na pewno nie w wigilia i dzien wcześniej. Każdy coś przynosi albo w kilka osób .zalezy kto się z kim dogada. Szczere to nie lubię tego typu imprez a tym bardziej życzeń z opłatkiem wśród prawie obcych. Dla mnie opłatek to tylko z najbliższymi. Cierpie tez na pewien rodzaj fobii społecznej -nie lubię jeść w dużym gronie osób bo trzęsą mi się ręce. Mam nadzieję że barszczyk u nie będzie (ogólnie to raczej będzie chyba na zimno bo w jednej mikrofali to ciężko by było wszystko podgrzewać ).ale w razie co znowu wyjdę na dziwaka bo się wymigam powiem ze nie lubię.

Gość gośćff
Ja wcale nie lubię wigilii ani w pracy ani w domu bo wigilia jest na cześć Żyda.

Gość gość
Ja w domu lubię

Gość Gość

U mnie ekipa średnia. Nie najgorzej a jako fobik wigilii w pracy i tak nie lubię 

Gość leggenda

nie, nie lubię chodzić do mojej pracy, przed tego typu imprezami to mam zawsze ścisk żołądka i mega stres, nawrt ostatnio na śledziku to nervomix brałam, nie chciałam wyjść drętwo, a nie potrafiłam nawrt jakichś sensownych życzeń sklecić

Gość Gość

Też nie lubię takich spotkań w pracy ale mam nadzieje ze jakiś to będzie .bo wymigac się nie da bo w godzinach pracy jest i szef taki dzień ustala w którym nikt nie ma zaplanowanego  urlopu. 

Gość Gość

Podnoszę bo temat na czasie 

Gość Alteanahi

U Nas będzie jak zawsze popijawa z 5 na 6 stycznia i to jest nasza "wigilia". Także nie mamy czego żałować xD Nikt się nie będzie dzielił opłatkiem, co najwyżej alkoholem :)

Gość lonenko

W zeszłym roku firmowe spotkanie wigilijne mieliśmy w hotelu Dwa Księżyce www.dwaksiezyce.com.pl/ w Kazimierzu Dolnym i bardzo mi się podobało, bo restauracja ma fajny klimat a samo jedzenie mieli boskie.   Hotel jest trzygwiazdkowy i położony w bliskiej okolicy rynku, na bank wam się tam spodoba.

Gość Nie lubię

Ja nie lubię wigilii . Mam jakąś fobie , nie lubię dużego grona ludzi więc wigilia dla mnie to swego rodzaju stres... Szybko zmywam się do domu na takich przyjeciach 

Gość gość

Wigilie w pracu=y to jakiś ...yzm preferowany u nas w Polsce. wigilia to dzię przed -  więc to jest chore