Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35kgnaturhouse

35kg _ naturhouse zapraszam do wspolnego odchudzania

Polecane posty

Gość 35kgnaturhouse

Hey, dzis pierwszy dzien wizyty w naturhouse... do zwalenia jakies 35kg. Zapraszam do wspolnego od odchudzanie.

Gość gość
Sprzedali ci już "cudowne suplementy;) idź do normalnego dietetyka, będzie taniej

Gość gość
Nie słuchaj poprzedniczki, ja schudłam 20 kg płacąc po 200-230 na miesiąc, wybrałam opcję odchudzania i wizyt co dwa tygodnie do 100 zł. A poza tym poznałam super babkę która studiowała medycynę i doradzała mi co mam jeść na chore stawy A Jak Tobie idzie odchudzanie?

Gość gość
stawy, przestały cie bolec, bo schudłaś 20 kg i mają lżej

Gość gość
choruję na RZS dłoni, ale oczywiście kręgosłup przestał pobolewać, a przy RZS nie powinno się jeść niektórych potraw i to mi dietetyczka z naturhause uświadomiła. Ja nie wypowiadam się negatywnie na temat naturhause, ale oczywiście wszystko zależy od indywidualnego podejścia dietetyczki,

Gość Malwienosza
Te suplementy sa naprawde zdrowe i dobre, poznałam opinie niezaleznego lekarza który prowadził moja siostre bo miala kamienie w woreczku zołciowym i wypowiadal sie bardzo pochlebnie o ich suplementach. Zreszta poza tym ze schudlam po ich diecie i suplementach to poprawily mi sie wyniki krwi, nie mialam efektu jojo, wrecz przeciwnie poprawil mi sie metabolizm po moich hustawkach spowodowanych dietami na wlasna reke. Na ostatniej wizycie w sierpniu wazylam 67 kg (po 10kg spadku) i organizm pozniej sam zrzucil do 64 kg. Teraz lezalam duzo w szpitalu, wiec sie objadalam i nie mialam zadnego ruchu przez dwa tygodnie, wracajac do domu wrocilam znowu do lozka, a po paru dnaich swieta, sylwester i wrocilam do 67 kg. Bylam wczoraj na wizycie bo chcialabym juz dojsc do swojej wagi sprzed ciazy 58 kg, ale marzy mi sie ciut mniej, zeby w razie czego miec zapas w psychice :)