Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieregularny okres, seks w prezerwatywie, wynik testu negatywny, dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Tak jak wyżej. Mam 20 lat, niedawno straciłam dziewictwo a dokładniej w ubiegłą środę, było trochę krwi a dokładniej skrzepy. Używaliśmy prezerwatywy, nie pękła, była prawidłowo użyta, chłopak pod koniec pokazał mi, że nic nie wymcknęło się spod kontroli. Od kilku dni zaczęłam dziwnie się czuć, nie spać po nocach i panikować, czuję jakby ciało było cieplejsze, a kończyny były zimniejsze. 26 grudnia muszę wręcz dostać okresu, jeśli nie dostanę to chyba całe święta i sylwester będą najgorszymi w moim życiu. Dzisiaj zrobiłam już pierwszy test ciążowy Quick Vue, natychmiast negatywny. Czy jest zdecydowanie za wcześnie na test? Udać się na badania krwi beta które wykryją ciążę? Muszę mieć na nie skierowanie od lekarza głównego? W jakim miejscu się je robi?

Gość gość
Ale po co? Nie panikuj!

Gość gość
Nie panikuję, wydaje mi się, że nie dojrzałam jeszcze psychicznie do seksu i to był mój błąd, jeśli poniosę tego konsekwencje to nie wydaruję sobie tego do końca życia. Niestety nie miałam żadnego zabezpieczenia dla siebie, żadnej antykoncepcji. Niepokoi mnie moje samopoczucie, nawet gdy chłopak mnie uspokaja, że on ma pewność, że wszystko wykonał dobrze (doświadczony), ja odstresowuję się to nadal czuje to dziwne uczucie zimna z ciepłym ciałem jak na grypę jakąś. :( A nie mam innych objawów, nie boli mnie gardło ani nic. Jestem w stanie zapłacić każdą kwotę za badania z krwi dla uspokojenia mnie tylko nie wiem gdzie się zgłosić.

Gość gość
weź sobie poczytaj inne podobne tematy za szybko na testy, za szybko na objawy ciąży a jak będziesz panikować to okres tylko się opóźni

Gość gość
Naprawdę za szybko? W opisie testu Quick Vue wystarczające są tylko 6 dni które minęły od stosunku. Testy z krwi nawet jeszcze szybciej i dokładniej.