Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc tych swiat

Polecane posty

Gość gość

termin porodu mam zaraz po świętach, od paru dni źle się czuje, co muszę to zrobie i od razu ide leżeć albo spać, w nocy masakra śpie po pare godzin odsypiam w dzień. Brzuszek mam mały, synek też nie będzie olbrzym max.3,5kg będzie mieć, ale wbija mi się w żebra tak że mnie cały czas bolą. Plecy w dolnym odcinku też mnie pobolewają, w brzuchu mnie czasem zakłuje. Brzuch twardnieje. Czasem rano nie mogę zwlec się z łóżka :( Jest to moja pierwsza ciąża, dlatego czasem boję się że może te kłucia to początek porodu a ja o tym nie wiem. Wiem pomyślicie że jestem głupia ale jak całą ciąże czułam się świetnie, tak teraz każdego dnia proszę żeby się jak najszybciej skończyła. Nogi mi zaczęły puchnąć, na jedzenie nie mogę patrzeć, te święta też takie do d**y, nie mogę przewidzieć co mnie czeka. A lekarz jest pewny że przenoszę ciąże i przed Sylwkiem zaplanował kolejną wizytę. To tyle. Chciałam się wygadać, wyżalić bo nie sądziłam że będę tak obolała i tak nie do życia.

Gość gość
na moje oko ty masz dosc ciazy a nie swiat bo swieta sie jeszcze nie zaczely wszystkiego dobrego mamusku

Gość gość
Też tak miałam. Przeminęło. Jak wszystko w życiu

Gość gość
może i tak, chciałabym mieć już synka przy sobie i czuc się wreszcie tak jak kiedys

Gość gość
no to mam zla nowine... przez najblizsze kilkanascie lat NIE bedziesz sie czula jak kiedys :D