Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety i ich zasady

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś mnie panna zaprosiła do siebie do domu (to było pierwsze w sumie spotkanie), ustaliliśmy że nic nie będzie, oczywiście rozłożyła nogi, sama się do mnie dobierała. Inna mówi że potrzebuje czasu itd. 3 spotkanie a sama mi ściąga majtki... inna że dla niej to musi być silne zakochanie żeby się z facetem przespać i musi być pewna... pewne było tylko to że jak została na noc to sama się do mnie dobierała bo nie mogła wytrzymać... Po co te kłamstwa? prawda taka że jak się trafi facet co mocno was pociąga wasze "święte" zasady idą do kosza. Takich przykładów mógłbym dwoić i troić.

Gość gość
zasadniczo jestem zdania ze zasady maja faceci zasada numer 1. - chce czy nie chce - przer***** zasada numer 2. - po wszystkim udawac ze ona sama chciala a my tylko uczynilismy zadosc jej potrzebom zasada numer 3. - zadnych bachorow, a jak sie pojawia to zmykac zasada numer 4. - jak juz cie dupna za alimenty stajesz sie kreatywnym ksiegowym zasada numer 5. - bachorkom mimo wszystko wmawiamy wielka milosc bo byc moze przyjdzie dzien gdy da sie je oskubac alimentacyjnie