Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

kobiety , zastanówcie się

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

wasze ciało jest u was naturalnie najważniejsze i wszystko się na nim opiera ,a wasza mowa , także jest mową ciała. Nie wiem dlaczego chcecie , by facet opierał swoje zdanie o was, oraz interesował się wami , za pomocą "waszej inteligencji" skoro potem się okazuje , że robicie wszystko dla własnego ciała i z myślą o nim - a gdy facet przestaje się interesować waszym ciałem , to jest po prostu koniec.

Gość gość
odbija ci

Gość dorota wam poradzi
kabel, zastanów się, odbija Ci z braku ciała, na którym mógłbyś oprzeć swoje zdanie

Gość kabel do wtyczki
mi nic nie odbija a też , jak można patrzeć na waszą inteligencję , gdy się was poznaje na samym początku ? patrzy się na wasze ciało , bo tym przyciągacie, a nie tym , co mówicie i tym lepiej dla was.

Gość dorota wp
Drogi kablu, jeśli sprowadzasz kobietę do roli ciała, które, dopóki ładne, powinno jedynie zaspakajać Twoje fizyczne potrzeby, a kiedy przestanie być atrakcyjne, do niczego już się nie nadaje, to mogę powiedzieć Ci tylko tyle, spier/dalaj

Gość kabel do wtyczki
nie sprowadzam , bo piszę o przyciąganiu o co dbasz najbardziej ? na co tyle czasu spędzasz przy lustrze i ciuchach ? pewnie dla siebie i swojego rozwoju intelektualnego

Gość dorota wp
nie wiedziałam Ty mały perwersie, że obserwujesz mnie i sumujesz czas, jaki spędzam przed lustrem. nie dla każdej kobiety ciuchy i tipsy są sensem istnienia.

Gość kabel do wtyczki
oj gdybym miał Cię podglądać , to by mi stanął , zegarek

Gość dorota wp
cieszę się razem z Tobą, że cokolwiek Ci jeszcze staje:-P

Gość kabel do wtyczki
nie dziwię się , że na samą myśl o podglądaniu , się cieszysz

Gość dorota wp
to już Twoja nadinterpretacja. nie wyciągaj pochopnych wniosków, najlepiej nic nie wyciągaj.

Gość gość
zastanowilysmy sie wyskakuj z kasy, mnie bardziej interesuje twoja karta kredytowa :classic_cool:

Gość gość
a faceci tez maja jakies tam cechy. pokazujecie przed slubem jacy jestescie dobrzy czuli a po slubie sie zmieniacie a potem dla partnerki sie dziwicie ze nazeka

Gość kabel do wtyczki
dorotka wyciągam same asy z kieszeni na tym forum i to widać jeśli czyta się ze zrozumieniem gość po co Ci kasa moja? na niej szczęścia nie zbudujesz

Gość kabel do wtyczki
wolę te najlepsze trzymać gdzieś indziej , a teraz życzę Ci z okazji Świąt , odpowiedniego ASA (cokolwiek to znaczy) i mam nadzieję , że będziesz się dobrze bawić

Gość kabel do wtyczki
tylko wypindruj się odpowiednio , bo nici z asa