Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dziecko mówi...

Polecane posty

Gość gość

Moja córeczka ma 6 miesięcy i potrafi już mówić zdania typu "jestem głodna daj mleko", "nie chce już", "kocham cie mamo". Wydaje mi się że to bardzo wcześnie jak na dziecko. Potrafi mówić różne zdania i układać swoje (póki co dziwnie brzmiące). Kiedy wasze pociechy zaczęły mówić?

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
no coś ty, to twoje dziecko jakieś opóźnione jest. moje już jak miało 4 to mówiło ładnie pełnymi zdaniami. a jak miał 5 to 'pana tadeusza' recytował

Gość gość
Nie żartujcie ja się serio pytam!

Gość gość
To że macie dzieci które nie rozwijają sie tak szybko jak moje (ojciec doktor, ja mgr farmacji) to nie znaczy że sie musicie śmiać.

Gość gość
kochana, ale mi ci całkiem poważnie odpisujemy

Gość gość
moim profesjonalnym okiem stwierdzam że twoje dziecko jest upośledzone w st umiarkowanym Moja w 6 mc życia mówiła 'Mamo do cholery podaj mi nocnik bo szczać mi się chce !!!'

Gość gość
mgr farmacji - hahahah, czyli sprzedawca w białym kitlu. I co to ma być ? wyznacznik inteligencji ? mój syn zanim się urodził to już w brzuchu mamy przemowy sejmowe układał i ze mną konsultował.

Gość gość
Pfffff Moje jak tylko sie urodziło to mówiła ze super ze juz jest na świecie. Pełnymi zdaniami bez zająknięcia.

Gość gość
czemu waszych dzieci jeszcze w telewizji nie pokazali. wszyscy powinni o tym usłyszeć. może pokażą 1 kwietnia.