Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslalam kupic uzywany wozek

Polecane posty

Gość gość

Ale kurcze nie wiem , lepiej używany lepszy czy nowy ale taki wiecie typu polskiej firmy i tani . Najpierw byłam na używanym ale siostra wybiła mi z głowy ,no bo mię wiadomo jak jest przechowywany chodzi mi tu o pleśń czy wilgoć to MoGa dobrze wy prac. Siostrze właśnie wozek pokrył sue wilgocią :a później pleśnią / mogła go sprzedać ale wywalila

Gość gość
to szukaj uzywany w dobrym stanie, najlepiej w swoim miescie, zebys mogla go wczesniej zobaczyc i ludzi od ktorych kupujesz tez

wiadomo ze nowy jest lepszy... moze popytaj znajomych czy maja na sprzedanie jakis wozek- ogolnie jestli chcesz kupic uzywany to lepiej kup od kogos o kim wiesz jak uzytkowal wozek. bo mozesz kupic niezle badziewie od obcych ludzi... a nikt ci prawdy nie powie jak obchodzil sie z wozkiem

Gość tak na przyszłość
Na rrany... Dziewczyno, nie znasz takich sformułowań jak: "zamierzałam (kupić)", "zastanawiałam się nad (kupieniem)" i podobnych? Zapamiętaj je. I nie pisz ani nie mów już więcej tak jak w temacie bo to jakaś kpina z języka polskiego, i z siebie samej też.

Gość gość
wiesz co ja kupiłam z allegro uzywany 3kołowy taka spacerówa dla starszego dziecka a ty pewnie chcesz dla noworodka? mi powiem ci ze się super udało kupiłam za 70 zł wozek ktory w Niemczech kosztuje krocie,tyle ze kupiłam uzywany wiec wiadomo ze za grosze ale słyszałam od kogos ze takie wozki chodza jako nowe nawte za 4 tys wiec się ucieszyłam ze mi się udało. i powiem szczerze ze uzywam go juz długie,dziecko trochę przy sobie takze ciezsze od normy,wczesniej mialam taka plastikowa spacerowkę ktora przy paru manewrach skrecania mis ię złamala a ten jest super!! duze kołaq,stabilny duzo mozna tez zakupow zapakowac,naprawde swietnie trafilam. takze jak planujesz uzywany to jasne pryznajmneij wiecej pieniedzy bedzie na co innego dla maluszka:)

Gość gość
Warto sprawdzić sobie ofertę na allinside.pl. Ja mam stamtąd nowy wózek mojej córki i bardzo dobrze się sprawuje. Wyszło bardzo tanio za niego, dużo taniej niż w sklepie, cena porównywalna do używanych. Jest bezpieczny, dobrze wykonany. Dodatkowo bardzo ładny :D Planuję drugie dziecko i chyba bez problemu obskoczymy je tym wózkiem. ;)

Gość gość
Mam używany bardzo go sobie chwalę. Oczywiście musiałam uprać elementy ale kosztował dwa razy mniej a jest rewelacyjny

Gość gość
Warto sprawdzić sobie ofertę na allinside.pl. Ja mam stamtąd nowy wózek mojej córki i bardzo dobrze się sprawuje. Wyszło bardzo tanio za niego, dużo taniej niż w sklepie, cena porównywalna do używanych. Jest bezpieczny, dobrze wykonany. Dodatkowo bardzo ładny ;D Planuję drugie dziecko i chyba bez problemu obskoczymy je tym wózkiem. :)

Gość gość
To zależy, bo według mnie lepiej kupić używany, porządnej firmy i w dobrym stanie niż nowy, firmy "krzak", który może się rozwalić po tygodniu. Chyba, że się zastanawiasz nad nowym wózkiem, ale dobrej firmy- wtedy oczywiście lepiej kupić nowy :)