Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada z bratową :(

Polecane posty

Gość gość

wiem,ze to brzmi nieprawdopodobnie, ale niestety taka podłośc ze strony męża mnie spotkała. gdy byłam w 4 miesiącu ciązy, zdradził mnie z bratową- żoną jednego z moich braci. Ich romans trwał około 4,5 miesiąca, póki sie nie dowiedziałam. Ja i brat jestesmy załamani. Nie wiem, co robić, mamy dwoje dzieci, w tym jednego noworodka. on chce,żebyśmy spróbowali,że może sie uda. Bo sie :"lubimy", nie skaczemy sobie o oczu, dogadujemy sie w miarę. Ale wczesniej po pijaku powiedział mi,że mnie nie kocha(że mnie lubi i szanuje, ale nie kocha).Bratowa mnie przeprosiła,twierdzi,że go nie kocha i nie chce z nim byc. Czuję sie wyprana z wszelkich uczuc, nie wiem, co robić....smutas.gif

Gość gość
to w sumie jaki sens ma ten zwiazek i po co robil to drugie dziecko??

Gość gość
Trudna sprawa, ale moze daj mu szanse, macie 2 dzieci, bratowa do niego nic nie czuje, pewnie byl tylko seks, przeprosila cie, a brat wybaczyl jej zdrady?

Gość gość
Po co dawac szanse takiemu smieciowi? Przeciez przyznal, ze nie kocha swojej zony. Kolejna zdrada jest kwestia doslownie kilku miesiecy. Wezmy rowniez pod uwage fakt, ze jezeli nie dazy uczuciem zony, to nie bedzie rowniez dazyl uczuciem dzieci, ktore ma z kobieta, ktorej nie kocha.

Gość gość
Ale szmata z ciebie :( Zamiast cieszyć się ,że wszystko zostało w rodzinie :classic_cool: to pierzesz swoje brudy publicznie na niszowym forum

Gość gość
co to za bzdura że nie kocha żony to nie kocha też dzi9ie kocham byłego męża i co to ma znaczyć, że nie kocham własnych dzieci?:) A Autorka powinna się z nim rozejść, kopnąć w tyłek może wtedy doceni co stracił.

Gość gość
Daj foto krocza, swojego i bratowej

Gość gość
A duupy mojej i bratowej --nie chcesz??

Gość gość
jak to się w ogole zaczelo? ze mieli czas się spotykać i żeby nikt tego nie zauwazyl

Gość gość
Oj tam. Żona nie rodzina a jej bratowa to już w ogóle obca baba:P

Gość gość
4,5 m-ca to żadna jednorazowa przygoda...

Gość gość
kopnij go w d**e, zdradzi cie znowu i tak w kółko i zmarnuje ci zycie

Gość gość
boję sie,ze masz racje poprzedni gościu...szkoda,że niektórzy piszą jako ja:9 a to jest mało śmieszne....:(

Gość gość
taaaak, to ze mnie jest szmata.......:P to dla tego, co tak napisał. Jakby życie mało mi dokopało :(

Gość gość
dzięki- to dla tych, co się wypowiedzieli. Najbardziej żal mi dzieci, bo to na pewno złamie im serduszka :(((( tzn rozwód

Gość gość
Moim zdaniem warto wybaczyć komuś, kto żałuje, kaja się, zrozumiał błąd i chce go naprawić. To, co piszesz o mężu, brzmi raczej "oj tam, oj tam, lubimy się, więc nie ma co robić z igły wideł". A to nie wróży dobrze na przyszłość.

Gość gość
Niby jak on może cię szanować, skoro przespał się z twoją bratową? Miej do siebie szacunek i poślij go do diabła. Zapewniam cię, zdradzi drugi raz jeśli mu teraz wybaczysz. Sam powiedział, że cię nie kocha tylko lubi. Związki z rozsądku często nie wypalają. Poślij go w diabły.