Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu zazdrościcie ze swoich znajomych i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Bo na pewno takie osoby macie wśród znajomych. Czego im zazdrościcie? Urody, pieniędzy? Napiszcie komu i co.

Gość gość
ja zazdroszcze kumpeli że jest z/a/j/e/b/i/s/c/i/e szczupła mimo że duzo w/p/i/e/rd/a/l/a

Gość gość
zazdroszcze sąsiadowi ałdi kłatro i mega laski którą posuwa. w końcu go zabiję gdy się ze mną nie podzieli

Gość gość
ja zazdroszcze koleżance z pracy że ma super męża i dziecko, a ja samotna singielka przed 30stką :o

Gość gość
Ja zazdroszczę tym co maja własne domy/mieszkania bez kredytu. Bo ja wyszłam jako golod***ec z domu pomimo ze moim rodzicom sie powodziło - ale woleli robic postaw sie zastaw sie i zostawili mi kredyty do spłacenia. Mam 40 na karku i dopiero 2 miesiące temu spłaciłam ich dlugi i mogę myśleć o dorabianiu sie

Gość gość
zazdroszczę idealnej cery znajomej, taka promienna, pełna blasku, bez najmniejszej skazy, jakby smarowana kremem photoshop :O idealna, widuję takie raz na milion, ech co za geny... nie musi nawet podkładu nakładać, korektora ani nic.

Gość gość
nikomu i niczego jak mi sie cos podoba to po prostu biore pod uwage wlasny rozwoj w danym kierunku takie podejscie dobrze wplywa na psychike przy okazji mozna sobie zadac pytanie czy rzeczywoscie nowe audi A3 jest mi do szczescia koniecznie potrzebne :classic_cool: